Hovedtelefon-brillerHovedtelefon-briller

Indl√¶gaf Daf » 18. mar 2019, 12:52

Nu tænker I nok: "Åh nej, briller med indbyggede hovedtelefoner fra tiger-butikken" :?
Men det er nu ikke lige det jeg mener ;-)
Jeg har aldrig kunnet bruge Stax sammen med briller og har derfor altid taget brillerne af. Brillest√¶ngerne var simpelthen i vejen for puderne, st√¶ngerne blev mast ind i hovedskallen, med det resultat at jeg fik hovedpine. Det bet√łd jeg af indlysende grunde ikke kunne bruge Stax, n√•r jeg s√• film.
Forleden skulle jeg have nye briller. Da jeg stod i butikken og kiggede på de mange forskellige brillestel lod jeg mærke til at der var nogen stel, der var usædvanligt tynde. Jeg syntes ikke de var noget for mig umiddelbart, så jeg valgte noget andet mere klædeligt. (Jeg kommer hurtigt til at ligne en nazi-læge, hvis jeg iklæder mig tynde brillestel i blankt metal). Anyway, så slog tanken mig pludselig: Tynde brillestænger... briller der kan være i mine hovedtelefoner, uden at genere! Dem må jeg have ekstra ved siden af mine almindelige briller, ja, som jeg forklarede min kone: jeg kan faktisk ikke rigtig undvære disse briller, selv om de kun skal bruges når jeg lytter med Stax :mrgreen:

En ting er at briller kan være direkte er i vejen, når man bruger hovedtelefoner, men mange hovedtelefoner forandrer jo også lyd, når de ikke slutter ordenligt til mod hovedet. Stax buldrer fx i bassen, hvis de ikke sidder ordenligt, og de fleste andre hovedtelefoner vil ofte miste lidt i bassen, særligt lukkede hovedtelefoner.

Og nu har jeg så fået mine nye stax-briller og det fungerer perfekt. Jeg kan slet ikke mærke jeg har briller på sammen med hovedtelefonen. (Jeg valgte disse hovedtelefon-briller: https://www.louisnielsen.dk/briller/shubert?sku=30706736)
Så hermed en lidt anderledes anbefaling herfra :-)
Senest rettet af Daf 18. mar 2019, 18:13, rettet i alt 1 gang.
Stax SRS-3170 & Stax SRS-4170
Daf

 
Indlæg: 1188
Tilmeldt: 16. jun 2011, 19:38
Geografisk sted: Odense

Re: Hovedtelefon-briller

Indl√¶gaf Claus-DK » 18. mar 2019, 14:26

Kanon, jeg har sådan nogle stankelbens briller, de er også fine til hovedtelefoner.
http://hoved-grej.dk og for vores svenske venner https://huvud-grej.se/

F√łlg med p√• min Facebookside Facebook
Instagram https://www.instagram.com/hovedgrej.dk/
Pinterest https://www.pinterest.dk/clausnn/
Facebook k√łb og salg gruppe https://www.facebook.com/groups/238288146570337/
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11953
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Hovedtelefon-briller

Indl√¶gaf CHIbsen » 23. mar 2019, 00:03

Jeg begyndte at bruge briller for 2 år siden. Og derfor kommer mine erfaringer kun fra den samme butik...
Min daglig briller er med ovregang og stel fra √łrgreen. Der er st√¶ngerne ikke specielt sm√•, men meget smalle, og de h√¶fter bag √łrerne som en sportsbrille. Det vil sige de g√•r ikke ned bag √łret. Dem har jeg n√¶sten aldrig problemer med i forhold til Hovedtelefoner. Selv ikke Grado RS2 driller. Mine l√¶se/sk√¶rmbriller herhjemme er fra Modo, og har egentlig en mindre stang (begge stel er titanium). Men der er et lidt mere fyldigt plastik for enden, og de skal ned bag √łret for at blive siddende. Det g√łre herre nas med Grado. For der trykker √łret p√• enden af stellet der sidder bag √łret.
Min n√¶ste investering bliver nok √ėrgreen stel til l√¶sebrillen ogs√•. For mig fungere det perfekt. Brillen skal da ikke bestemme hvilke Hovedtelefon man skal lytte til :-)
CEC TL5‚ĖļIdeon Ayazi mk2‚ĖļFeliks Euphoria‚Ėļ64 Audio u12t
CHIbsen

Brugeravatar
headphoneus supremus extraordinaire
 
Indlæg: 1206
Tilmeldt: 27. jul 2017, 20:52
Geografisk sted: Skjern


Tilbage til Bla Bla bla

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 7 gæster