Re: Mad-tråden
: 2. aug 2012, 09:10
Jeg elsker at lave mad og at spise det :)
Lige et billede af en pizza jeg lavede for et par dage siden:
Langtidshævet bund, tomat sovs, mozzarella, prosciutto crudo, oliven, rødpeber, trøffelolie og efter bagning i grillen, rucola og parmesan.
Jeg købte en ny grill i foråret og har eksperimenteret med at lave pizza i den og har efterhånden rimeligt styr på det, de første par gange gik det helt galt. Det er dog ikke lige så godt som en pizza ovn, da der mangler en lille smule ovenvarme.
Lige et billede af en pizza jeg lavede for et par dage siden:
Langtidshævet bund, tomat sovs, mozzarella, prosciutto crudo, oliven, rødpeber, trøffelolie og efter bagning i grillen, rucola og parmesan.
Jeg købte en ny grill i foråret og har eksperimenteret med at lave pizza i den og har efterhånden rimeligt styr på det, de første par gange gik det helt galt. Det er dog ikke lige så godt som en pizza ovn, da der mangler en lille smule ovenvarme.