Side 2 af 3

Re: Mad-tråden

Indlæg: 2. aug 2012, 09:10
af el_serpiente
Jeg elsker at lave mad og at spise det :)

Lige et billede af en pizza jeg lavede for et par dage siden:
Billede

Langtidshævet bund, tomat sovs, mozzarella, prosciutto crudo, oliven, rødpeber, trøffelolie og efter bagning i grillen, rucola og parmesan.

Jeg købte en ny grill i foråret og har eksperimenteret med at lave pizza i den og har efterhånden rimeligt styr på det, de første par gange gik det helt galt. Det er dog ikke lige så godt som en pizza ovn, da der mangler en lille smule ovenvarme.

Re: Mad-tråden

Indlæg: 2. aug 2012, 09:31
af mikkelkhs
Dude, du spiser da vel ikke noget din kanin har ørlet på?

Re: Mad-tråden

Indlæg: 2. aug 2012, 09:41
af helledie
el_serpiente skrev:Jeg elsker at lave mad og at spise det :)

Lige et billede af en pizza jeg lavede for et par dage siden:
Billede

Langtidshævet bund, tomat sovs, mozzarella, prosciutto crudo, oliven, rødpeber, trøffelolie og efter bagning i grillen, rucola og parmesan.

Jeg købte en ny grill i foråret og har eksperimenteret med at lave pizza i den og har efterhånden rimeligt styr på det, de første par gange gik det helt galt. Det er dog ikke lige så godt som en pizza ovn, da der mangler en lille smule ovenvarme.



Den ser satme lækker ud!!

Re: Mad-tråden

Indlæg: 2. aug 2012, 12:18
af el_serpiente
Tak, og jo jeg spiser salat. For det ikke skal være løgn så elsker jeg salat.

Re: Mad-tråden

Indlæg: 24. nov 2012, 19:52
af Niels
Små kalvebovskiver i boullion i stegeso i 2 timer. Derefter tomat, skalotteløg, hvidløg & piskefløde.

Om ti minutter, når pastaen er klar, smager jeg det til med Madeira og et drys parmasan; et voila englene synger.

Billede

Mad-tråden

Indlæg: 24. nov 2012, 19:59
af nc8000
Lyder godt

Re: Mad-tråden

Indlæg: 24. nov 2012, 20:51
af Niels
nc8000 skrev:Lyder godt

Det var godt.

Den stegeso; er den bedste køkkeninvestering i mange år.

Mad-tråden

Indlæg: 24. nov 2012, 21:15
af nc8000
Jeg har 3 Samsø cocotter i varierende størrelser som jeg er meget glad for

Re: Mad-tråden

Indlæg: 24. nov 2012, 21:33
af Sorensiim
Postkurt skrev:
nc8000 skrev:Lyder godt

Det var godt.

Den stegeso; er den bedste køkkeninvestering i mange år.

Stegeso er generelt fantastisk - jeg lavede kylling i den igen i aftes. Mmmmm... stegeso. Vil snart prøve noget med en svinemørbrad og voldsomme mængder dijonsennep!

Re: Mad-tråden

Indlæg: 24. nov 2012, 21:37
af Niels
Prøv med lidt Brie i mørbraden. Sammen med tørret tomat, en anelse sennep og du har en vinder.

Re: Mad-tråden

Indlæg: 24. nov 2012, 21:40
af Sorensiim
Postkurt skrev:Prøv med lidt Brie i mørbraden. Sammen med tørret tomat, en anelse sennep og du har en vinder.

Det skal prøves! Normalt bliver den bare smurt grundigt ind i sennep og omviklet med serrano-skinke men brie skal den få!

Re: Mad-tråden

Indlæg: 3. mar 2013, 20:59
af el_serpiente
Lavede suppe af rådyr hals:
Billede

Det blev ret godt :-)

Re: Mad-tråden

Indlæg: 3. mar 2013, 21:11
af vaskebjørnen
Det ser godt ud :-)

Re: Mad-tråden

Indlæg: 3. mar 2013, 21:51
af el_serpiente
tak, det smagte også ret godt.

Re: Mad-tråden

Indlæg: 3. mar 2013, 22:06
af Claus-DK
el_serpiente skrev:Lavede suppe af rådyr hals:
Billede

Det blev ret godt :-)


Har du spanske aner ?? både dit brugernavn og madbilleder tyder lidt på det, spansk mad er skønt..

Re: Mad-tråden

Indlæg: 3. mar 2013, 22:14
af el_serpiente
Ingen spanske aner, og maden er lidt asiatisk inspireret, det er rådyrkød, med tynde strimler af rødebede, gulerod og asparges (det var lige det jeg havde) og så rådyrs consommé over, lidt lige som asiatisk kyllingsuppe.

Jeg kan spansk og navnet stammer fra en aften hvor vi for sjovt sad og "oversatte" danske ord til spansk.

Re: Mad-tråden

Indlæg: 3. mar 2013, 23:54
af toppe
Inspireret af stegesøerne herinde har jeg her til aften trukket min første gris :-)
Superbrugsen har i denne uge tilbud på nakkefilet, og jeg slog til og købte en på ca 2200g til godt 100 kr. Da jeg ikke har købt sådan en fætter før, ved jeg ikke om det er et godt tilbud, men nu skulle det prøves.
Jeg havde ikke opskrift at gå ud fra, så jeg tog den på gefühl - jeg startede med at støde senneps-, koriander- og fennikelfrø i morteren, mikse det med salt, peber samt spidskommen og gnide det ind i dyret. Så brunede jeg det på alle sider i min støbejernsgryde og hældte lidt vand og øl ned til det samt et løg, et par fed hvidløg, lidt groft sennep og et laurbærblad. Gryden (med låg - jeg har ikke en rigtig stegeso) stillede jeg så i ovnen i henved 4 timer ved 150 grader. Jeg ved ikke om man skal brune kødet inden, men resultatet blev i hvert fald helt forrygende! Skyen reducerede jeg og legerede med fløde til en fabelagtigt sovs. Mums, det bliver ikke sidste gang jeg eksperimenterer med det rulle6

Re: Mad-tråden

Indlæg: 30. dec 2015, 17:17
af Loca
Der er da ikke meget liv i denne mad-tråd. Det må vi have ændret.
Det er snart nytår, hvad skal man som hoved-fi interesseret have at spise. Lyttebøffer naturligvis:
Billede

Det er kobe kød, køerne har vistnok både fået øl, massage og musik (ikke øl, f.... og hornmusik), så kan det vist ikke blive bedre. Jeg glæder mig til at prøve.
mmh Loca

Re: Mad-tråden

Indlæg: 30. dec 2015, 20:00
af nc8000
Ser godt ud, det har jeg på min ønskeseddel. Vi skal have nyretapper til nytårsmiddag med håndskårne grovfritter og hjemmerørt bernaise

Re: Mad-tråden

Indlæg: 30. dec 2015, 22:44
af Decadence
Her står den på venøbøffer :)


Sent from my iPhone using Tapatalk