Burning777 skrev:helledie skrev:Burning777 skrev:En god cask kan være lige så blød og lækker at drikke som rødvin. Så når de er gode så er det ikke procenterne, der er afgørende. En af mine favoritter er Suntory fra Japan. Man skulle ellers ikke tro Japanere kan lave whiskey men Suntory'erne er i min mund noget af det reneste smag man kan få af whiskey. Uhhmmm... min mund løber helt i vand bare ved tanken.
Er det ikke den Bill Murray reklamerer for i Lost in Translation? "For relaxing times, make it Santory time" :)
Jo præcis! Det var den film, der gjorde at jeg fik smagt den Whiskey for første gang. Fremragende film i øvrigt.
Claus-DK skrev:Japanere kan IKKE lave Whisky, Whisky kan kun lave i Skotland, ligesom feta kn kan laves i Grækenland, Champange kan kun lave i Frankrig osv. osv.
De kan lave produkter der er nærmest magen til men det er ikke Whisky, for det må det ikke hedde..
Claus-DK skrev:Japanere kan IKKE lave Whisky, Whisky kan kun lave i Skotland, ligesom feta kn kan laves i Grækenland, Champange kan kun lave i Frankrig osv. osv.
De kan lave produkter der er nærmest magen til men det er ikke Whisky, for det må det ikke hedde..
mage skrev:Bliver Concerto'en varm nok til det?
Mage
Uhh... SĂĄdan en Lavavulin 16 ĂĄrs er sku ikke helt tosset! Jeg har den selv i samlingen!mage skrev:
Fra venstre er det: Deerstalker 10 år, Glenfarclas 105 proof/60% og til sidst en "kradsbørstg" svend: Lagavulin 16 års....
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster