Ahh jeg troede det var en færdig tomat sauce med det navn.
Det er mit indtryk at den forskel der er pĂĄ de forskellige hakkede tomater er vandindholdet og man koger jo en masse vand af, til det har lige den konsistens det skal have/jeg vil have.
Jeg laver altid en hel gryde og så smider jeg det i en frysepose, hvor jeg lige klipper et hjørne af så den virker som en sprøjtepose og så har jeg til 2-3 pizzaer.. Når jeg har taget det savs der skal til, kommer der lige sådan en af de der poseklemmer på, jeg synes faktisk det smager bedre efter nogle dage i køleskabet..
Efter 30 år i fødevare branchen ved jeg også, at der meget ofte absolut ingen forskel er på hvad der er i beholderne på de forskellige "house brands" og mærkevarer, dermed ikke sagt der ikke er forskel. Jeg bruger oftest de mærker fordi jeg ved, at det ofte er mærkevaren, bare med en anden etiket.
Vi har også Oregano fra haven, det gror som bare f..... og har udkonkurreret skvalderkål i flere bede og bierne er vilde med deres lilla blomster. Basilikum er lidt mere sårbar og har svært ved at klarer vinteren, men der køber vi så bare en plante eller to hver år og sætter den ude i vores højbed, jeg har sådan en "afdeling" hvor jeg har gjort lidt ekstra ud af at lave jorden med lækker gødning fra store dumme heste, sammen med kompost fra genbrugspladsen, er det noget der både kan smages og ses. Den oregano vi bruger i maden gror også der, den vi bruger som bunddække er lidt mere flad i smagen...
Vi køber som regel tomaterne i rema eller lidl, så Nettos kender jeg ikke.
Jeg købte den chillisauce fordi det er den der er sidste trin i mange af de videoer på "Hot one´s" og jeg ville se om det virkeligt var så stærkt som de siger og det er det.
- IMG_20210902_162827.jpg (2.41 MiB) Vist 9557 gange
Du er en lækker mand Peter..