Side 1 af 1

Nura: Ny hovedtelefon der adaptivt tilpasser sig dit øre

Indlæg: 11. jul 2016, 15:33
af Peter Jensen
Spændende ny hovedtelefon på Kickstarter:

https://www.kickstarter.com/projects/nura/nura-headphones-that-learn-and-adapt-to-your-uniqu/

Den skulle kunne kalibrere sig til din unikke høreprofil på 30 sekunder, og dermed kunne levere et signal som er tilpasset til dig. Derudover er den udstyret med en in-ear "probe" bygget ind i hovedtelefonen så man skulle kunne få det bedste fra over øret og i øret verdenerne.

Jeg er mildest talt skeptisk, men de lover 30 dages fuld returret så det er da lige før man skulle overveje at backe...

Re: Nura: Ny hovedtelefon der adaptivt tilpasser sig dit øre

Indlæg: 30. jul 2018, 15:04
af Elway
nu er der så gået noget tid... nogen der har lagt ører til denne??

De fleste reviews jeg har læst, siger at teknologien virker godt - men også at det er en smagssag om man kan lide at have dem på, at de skal sidde korrekt, at man skal måle sine ører flere gange, mm.

Jeg gad rasende godt prøve dem af og tænker at lyden måske nok er pengene værd. Men ret trist, hvis de ikke er rare at have på (jeg bruge kun sjældent in-ears, men over over-ear - og Nuraphone er en kombo af dette).

Nogen der har erfaringer.....?

Re: Nura: Ny hovedtelefon der adaptivt tilpasser sig dit øre

Indlæg: 16. aug 2018, 10:06
af FrederikS
Det gør et eller andet men er overhovedet ikke præcist. Du får et nyt resultat hvergang du sætter dem på og de er deciderede ubehagelige at have på selv i forhold til dårlige in-ears.

Man får mest af alt fornemmelsen af at de køre med en dårlig tuning til at starte med for så at skrue op for bas og mellemtone når "tuningen" er kørt. Hovedbånd, kopper osv er meget pænt udført og appen er fin, eneste problem er at det er et helt udueligt produkt ift. lydkvalitet, komfort, og brugbarhed. Kan slf. være nogen hvor de passer bedre men dem jeg kender der også har prøvet dem var skuffede.