En ny begyndelseRe: En ny begyndelse

Indlægaf telum » 27. jan 2020, 10:40

Fedt, tillykke!
telum

Brugeravatar
Ridder af Hoved-fi
 
Indlæg: 1590
Tilmeldt: 12. apr 2011, 12:32
Geografisk sted: Dronninglund

Re: En ny begyndelse

Indlægaf Claus-DK » 31. jan 2020, 12:24

I går var jeg ude og se grunden, hvor bygningen jeg skal tegne skal være, det er den undehylme stort med stort på.
Fik også hilst på holdet jeg skal arbejde sammen med når selve byggeriet går i gang, søde og rare fyre fra Lithauen, det skal så foregå på engelsk, det bliver rart at få det frisket lidt op..
Jeg har ogsĂĄ fĂĄet mit eksamensbevis med 10 tallet pĂĄ, sĂĄ er det kommet i orden.

Vi mangler nu kun at firmaet bliver endeligt godkendt til elever, hvilket er en formalitet, men stadig et hængeparti, når det er på plads skal vi jo skrive kontrakt og det hele falder på plads.

Udover det har det været en kaotisk uge, min far blev påkørt da han var på vej på arbejde, med det resultat at han har brækket lårbenet.Så jeg har været i Esbjerg nogle dage og passe hans butik, selv er jeg så lige nu sat på bænken, da jeg var inde og få fjernet en tilstoppe talgkirtel i lysken, min lille operation er ikke noget problem, men jeg er kan ikke rigtigt gå og passe en fysisk butik, de næste dage..
Jeg står jo så og skal i gang med nyt job, meget snart så jeg har aftalt med min far at jeg kommer og holder LørdagsÅbent til han er kommet på højkant igen, så der vil være et lidt stort arbejdspres de næste uger/måneder, med minimum en seks dages uge, har dog valgt at starte med de Lørdage til næste uge, då jeg for alt i verden skal undgå at min syning i lysken kommer til at give problemer, for det har jeg ganske enkelt ikke tid til..

Det gør så også at hvis man bor i Esbjerg og gerne vil lytte til nogle af mine produkter, er det muligt om Lørdagen den næste tid, bare skyd mig en PB her og skriv hvad du gerne vil lytte til, så tager jeg det med.

Mandag skal jeg ned pĂĄ min nye arbejdsplads og til et lille kursus omhandlende det program jeg skal tegne i nĂĄr jeg kommer i gang.

Bortset fra det går det sin skæve gang uden problemer..
http://hoved-grej.dk og for vores svenske venner https://huvud-grej.se/

Følg med på min Facebookside Facebook
Instagram https://www.instagram.com/hovedgrej.dk/
Pinterest https://www.pinterest.dk/clausnn/
Facebook køb og salg gruppe https://www.facebook.com/groups/238288146570337/
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11836
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

ForegĂĄende

Tilbage til Claus-dk's blog

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster