En ny begyndelseRe: En ny begyndelse

Indlægaf telum » 27. jan 2020, 10:40

Fedt, tillykke!
telum

Brugeravatar
Ridder af Hoved-fi
 
Indlæg: 1637
Tilmeldt: 12. apr 2011, 12:32
Geografisk sted: Dronninglund

Re: En ny begyndelse

Indlægaf Claus-DK » 31. jan 2020, 12:24

I går var jeg ude og se grunden, hvor bygningen jeg skal tegne skal være, det er den undehylme stort med stort på.
Fik også hilst på holdet jeg skal arbejde sammen med når selve byggeriet går i gang, søde og rare fyre fra Lithauen, det skal så foregå på engelsk, det bliver rart at få det frisket lidt op..
Jeg har også fået mit eksamensbevis med 10 tallet på, så er det kommet i orden.

Vi mangler nu kun at firmaet bliver endeligt godkendt til elever, hvilket er en formalitet, men stadig et hængeparti, når det er på plads skal vi jo skrive kontrakt og det hele falder på plads.

Udover det har det været en kaotisk uge, min far blev påkørt da han var på vej på arbejde, med det resultat at han har brækket lårbenet.Så jeg har været i Esbjerg nogle dage og passe hans butik, selv er jeg så lige nu sat på bænken, da jeg var inde og få fjernet en tilstoppe talgkirtel i lysken, min lille operation er ikke noget problem, men jeg er kan ikke rigtigt gå og passe en fysisk butik, de næste dage..
Jeg står jo så og skal i gang med nyt job, meget snart så jeg har aftalt med min far at jeg kommer og holder LørdagsÅbent til han er kommet på højkant igen, så der vil være et lidt stort arbejdspres de næste uger/måneder, med minimum en seks dages uge, har dog valgt at starte med de Lørdage til næste uge, då jeg for alt i verden skal undgå at min syning i lysken kommer til at give problemer, for det har jeg ganske enkelt ikke tid til..

Det gør så også at hvis man bor i Esbjerg og gerne vil lytte til nogle af mine produkter, er det muligt om Lørdagen den næste tid, bare skyd mig en PB her og skriv hvad du gerne vil lytte til, så tager jeg det med.

Mandag skal jeg ned på min nye arbejdsplads og til et lille kursus omhandlende det program jeg skal tegne i når jeg kommer i gang.

Bortset fra det går det sin skæve gang uden problemer..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12070
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: En ny begyndelse

Indlægaf Claus-DK » 3. maj 2020, 02:13

Så er der endelig sket lidt nyt..
Der har været lidt opstarts problemer, først skulle min lærerplads godkendes og så har der været lidt ting med Corona virusen, så ting har trukket alvorligt i langdrag..
Men jeg kom endelig i gang med mit nye job Fredag.

Det har været knap så sjovt at gå og vente i omkring 3 måneder på at sætte sig i stolen, men sådan er livet nogle gange og man må tage det sure med det søde.

Min far er sådan næsten komme på højkant og vil til at passe sin butik igen fra Mandag, så det skal jeg heldigvis ikke gå og tumle med samtidigt med mit nye job, så det er et stort plus og vil hjælpe med at reducere stressniveauet, hvilket nok skal blive en god ting.

Jeg var til et byggemøde Fredag og det er godt nok et stort projekt jeg er koblet på, jeg har regnet sådan lidt på nogle mængder og er kommet frem til at vi skal bruge 17000 rummeter sand, cirka 350 lastbiler med 30 tons sand på hver, det er helt absurd meget sand synes jeg og jeg er rigtig glad for jeg ikke skal hente det med en trailer og en skovl..

Hvis i har set på TV hvordan de laver de store højhuse, hvor de lægger de der metal gitre ned og plasker flydende beton på, har man sådan nogenlunde en idé om hvordan vi skal støbe sokkel og gulv på den enorme bygning der skal laves, vi snakker 5000 kubikmeter beton sådan løst regnet, et svømmebassin på 50 gange 25 meter og med 2 meter dybt vand er 2500 kubikmeter, så det er sådan cirka 2 af dem der svømmes i til OL vi skal have plasket ud over grunden, bare med beton i stedet for vand, jeg har jo arbejdet som mejerist i næsten 30 år, så jeg er vant til store mængder, troede jeg i det mindste..
Vi snakker om mellem 11000 og 12000 ton beton.

Til 1000 liter beton skal man bruge 3-400 liter vand det skal så ganges med de 5000 cirka 1,8 millioner liter vand, det er meget vand skulle jeg hilse og sige, de store mejerier vi har herhjemme tager omkring 3-400.000 liter mælk ind på et døgn og jeg ved lidt om hvor meget det kræver at pumpe sådan nogle mængder, det er ikke bare noget man lige gør.

Så i denne weekend er mit hoved ved at sprænge i luften med en masse tal og andre ting jeg skal have part i at løse, det skal nok blive fint og godt, det er jeg slet ikke i tvivl om, det er bare nogle helt åndsvage tal at have med at gøre.

Så jeg er i en meget meget spændende periode i mit liv lige nu, sådan en bygning på størrelse med en Bilka er lidt af en svendeprøve at skulle op til, men for hulen hvor jeg bare glæder mig til det hele og er samtidigt skræmt fra vid og sans over det samme, det er en god blanding og en der indeholde enorme muligheder for at lærer og samle erfaringer som ikke mange har...

Samtidigt er min butik også gået lidt amok i år, sidste år slog jeg min rekord for omsætning med omkring 30% mere end den forrige rekord og i år har jeg hver måned slået ny rekord i omsætningen, det er overvældende, lige nu er jeg på cirka 3 gange mere som på samme tidspunkt sidste år, det er sådan også lidt uvirkeligt for mig at opleve, men det er helt vidunderligt og jeg vil da lige sige tak til de af vores medlemmer der har været med til at give mig lysten og energien tilbage i min biks, så mange tak for det..
Jeg har jo de sidste 2 år cirka taget 40 nye produkter ind, jeg har haft omkring 10 i de andre år jeg har haft butik, det har svinget lidt, men jeg har aldrig haft så mange som jeg har nu, jeg havde en periode med en hulens masse ting fra forskellige mærker som kørte som "dropship" hvor min butik primært var et udstillingsvindue hvor man kunne bestille og så sendte min grossist til kunderne, det var ikke særligt sjovt på den måde.

De fleste af mine nye produkter er Eartips og puder til hovedtelefoner hvor jeg mere eller mindre er gået allin, det er ikke varer som koster en bondegård at købe, hverken for mig eller mine kunder og det har så gjort at jeg tog en beslutning om at sådan nogle ting ville jeg have flere af og det er så bare vokset og vokset i omfang og der vil komme mere henad vejen, jeg kan få puderne i små mængder, hvilket gør at jeg ikke behøver satse hele butikken for at tage 200 sæt ind af en bestemt slags og skulle der være en version der slet ikke sælger er det ikke så slemt at have 5-10 sæt af dem hængende inde i mit lille lager.

Eartips er lidt noget andet for der skal jeg købe dem i ret stort antal for at kunne have dem til priser jeg synes er rimelige, der købte jeg f.eks 2700 par i et hug, de er så fordelt ud over 3 størrelser i det inderste rør og så i tre størrelser så 9 varianter i alt, det var godt nok lidt mange og der er da stadig et stykke vej før det lille projekt kommer til at give et overskud, men de sælger OK og med tiden vil min kundekreds vokse er jeg overbevist om, da jeg ligger på cirka ½ pris af de kendte mærker og nogenlunde samme kvalitet.

Siden sidste indlæg har jeg også taget 5 modeller ind fra Shozy, de er alle sammen rigtig lækre inears og jeg håber de vil blive taget godt imod på det danske marked, de er sådan nogenlunde on par med IKKO´s kvalitet og en smule billigere.
Der er kommet en ny model fra OLLO også, det bliver spændende hvordan den vil have det på det danske marked.
Aune er jeg ved at have fuldt sortiment af også, jeg holder mig med vilje lidt væk fra de transportable ting, da jeg lidt frygter at det er for farlig en vej at komme ind på, jeg har ikke den store føling med hvor mange rent faktisk bruger afspillere og hvor mange af dem jeg kan få til at skifte til en model fra Aune/Shozy, så på det felt er jeg lidt en tøs.

Har også taget et andet nyt mærke ind, Auglamour det er virkelig lavpris tror den dyreste model koster 400 kroner, det er hvad der bliver kaldt consumer hifi, altså ikke helt så høj en lydkvalitet som jeg er vant til at sælge, men det er produkter som giver rigtig god værdi for en beskeden investering og så synes jeg de laver nogle pæne produkter i den kategori. Igen er det nogle ting hvor jeg ikke behøver at købe store mængder og dermed kan købe beskedent ind og se hvordan det går..

Mit nye design på min webshop er også ved at være færdigt efter snart 4 måneder, igen har Coronaen drillet og forsinket tingene, men vi er tæt på at gå online med det projekt også.

Jeg er også begyndt at lege med CustomArt, de er begyndt at lave universaler af deres produkter og jeg har været i kontakt med dem om at blive dansk forhandler, jeg er bare lidt i tvivl om det er produkter som dels passer ind i mit koncept og om det er noget jeg vil kunne sælge, jeg er jo sådan lidt stålsat på at kunne leverer varer der giver kunderne meget for få kroner og CustomArt er sådan lidt dyrere, den billigste model koster omkring 3500 og jeg ved bare at i forhold til for eksempel IKKO og Shozy vil man få mindre "bang for the buck" med deres produkter, de ligger mere oppe i feinsmecker området og jeg kan ikke rigtigt finde ud af om jeg skal kaste mig ud i det projekt. Det er nogle spændende produkter og de lyder rigtigt godt..

Den opmærksomme læser vil nu også kunne forstå hvorfor jeg ikke har været så hulens aktiv herinde de sidste måneder, det er ikke fordi jeg ikke gider eller mangler lysten, men der er kun så mange timer i et døgn og i den sidste tid har mit fokus været meget på at udvikle og udvide min butik og så naturligvis min nye uddannelse og efter knap 12000 indlæg har jeg heller ikke så meget nyt at byde på...

Coronavirusen er også en skruebold af dimensioner, alting tager bare længere tid i øjeblikket og mange ting strander i lufthavne i ugevis, hvilket er en daglig kilde til irritation, f.eks. har det ikke været muligt at få varer hjem fra Aune, som ligger i Wuhan, de sidste måneder og når jeg så endelig fik nogle da de åbnede op for nogle uger siden, skal det hele sprittes af, ikke fordi jeg tror der er den store risiko for at fange en virus fra en papkasse, mere fordi det er det rigtige at gøre og at jeg ikke på nogen måde vil tage nogle former for risiko med mine kunders helbred, så ALT fra Kina bliver sprittet af iført masker og handsker, det er træls sådan noget er nødvendigt, samtidigt vil jeg det stående i en uge før jeg overhovedet vil sælge det..Så hvis i er trætte af Corona forstår jeg jer til fulde, det hænger også mig langt ud af halsen..

Nå det kom vist til at handle mere om min butik end om mit nye job, sådan udvikler ting sig lidt af og til, det er dejligt at skrive om hvad der sker i livet og hjælper mig med at få alle brikkerne på plads inde i hovedet, om det så har nogen værdi for folk der læser det er lidt mere tvivlsomt..

Pas på jer selv og hinanden og køb en masse hovedtelefoner..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12070
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: En ny begyndelse

Indlægaf kvik » 3. maj 2020, 11:12

En digression.. Hvis du ikke vil have huset fuldt af skægkræ, så skal papkasserne fra Kina også i karantæne, eller endnu bedre bortskaffes umiddelbart.
Beyer T1.1 | Senn HD424 | HD6XX | AKG K240DF | K400 \\ VE Zen 2.0 | Myst Nail 2 | Spiral Ear 3-way Ref
Eufonika H16M | Zigis Trīsstūris
Tento PortaDAC 1866OCUB | Allo Digione Player (pCP) + RPi4 (LMS)
kvik

Brugeravatar
 
Indlæg: 4395
Tilmeldt: 28. jul 2011, 01:27
Geografisk sted: Norge

Re: En ny begyndelse

Indlægaf Claus-DK » 3. maj 2020, 12:19

Hvad er skægkræ ??
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12070
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: En ny begyndelse

Indlægaf Claus-DK » 3. maj 2020, 12:23

ahhh googlede det lige, lede små bæster, jeg vil være opmærksom på at få mit pap ud af huset hurtigt.
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12070
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: En ny begyndelse

Indlægaf Claus-DK » 11. nov 2020, 23:14

Lige en update på min fremgang på uddannelsen.
Jeg trives på min nye lærerplads, det at fungere som "leder" på byggepladsen er en rolle der falder relativt let for mig, jeg har altid været god til at lægge den slags puslespil og holde mange bolde i luften.
Mine tegninger af selve bygningen er fine men ligger lidt i dvale for tiden, da jeg siden 1/8 har været på skole.
På skolen har vi haft fjernundervisning i "mit " tegneprogram, det var en ½ dårlig oplevelse, det var noget rodet fjernundervisning med 6 forskellige lærere på 5 uger, meget rodet og lidt svært at finde den røde tråd i det hele, men noget må jeg have fattet og gjort godt for jeg har fået et 10 tal for det jeg har afleveret... rulle2 rulle2 rulle2 rulle2 rulle2

I dag er jeg kommet i mål med et større projekt i skolen, en knap 80 siders rapport med tilhørende tegninger og i dag skulle det så fremlægges, det er også gået fint, endnu et 10 tal til mig rulle2 rulle2 rulle2

Skumpropperne har været en stor succes og mine nyelige satsninger om at have nogle til AirPods er gået over alt forventning, det går rigtigt fint med det projekt.

Shozy har ikke været den succes jeg havde forventet, jeg forstår ikke helt hvorfor, da de bare er rigtig gode og til gode priser.
Auglamour er også lidt halt på det ene ben, de går lidt langsomt også.

OLLO har fået vokseværk og lavet om på deres betingelser, således at de favorisere store forhandlere og vi små skal spises af med en temmelig lav avance, så der er jeg i en alvorlig tænkeboks, jeg holder af produkterne og det samarbejde jeg har med fabrikken, men jeg synes ikke jeg har lyst til at arbejde vildt meget for er avance der er væsentligt ringere end på stort set alt andet jeg har rørt ved de sidste 10 år, næsten lige så ringe som Audeze var i sin tid..

Jeg har taget sivga og sendy ind, men hvordan det går er lidt for tidigt at sige om endnu, men det er den model jeg havde forventet ville klare sig dårligst der sælger bedst 7musik 7musik

Jeg vil snart opgradere på pude fronten, har lavet en ret stor ordre hos Brainwavz og vil få 10 forskellige puder fra dem på hylderne meget snart, sikkert i næste uge..

Sabbat er også et nyt mærke, der er kommet til siden sidst, trådløse og gode og fornuftigt prissat, et hak billigere end MIFO men begge to gode mærker med fine produkter, jeg må dog erkende at det stadig er lidt svært at få dem ud af butikken, de fleste vil have Sony, Apple og Bose og andet dyrt der præstere ringere til prisen, ikke et ondt ord om de 3 mærker men de koster lidt mere end jeg synes de burde når jeg lytter til deres ting..

Fik jeg nævnt at jeg har fået 2 10 tal i dag ?? Jeg er så pavestolt og sp stor jeg kan pisse ind på 3.sal.
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12070
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: En ny begyndelse

Indlægaf kvik » 12. nov 2020, 00:09

Næsten uden sammenhæng :grin:
(og fordi jeg ved, at du er hunde-elsker)

Gamle hunde kan godt lære nye tricks
Beyer T1.1 | Senn HD424 | HD6XX | AKG K240DF | K400 \\ VE Zen 2.0 | Myst Nail 2 | Spiral Ear 3-way Ref
Eufonika H16M | Zigis Trīsstūris
Tento PortaDAC 1866OCUB | Allo Digione Player (pCP) + RPi4 (LMS)
kvik

Brugeravatar
 
Indlæg: 4395
Tilmeldt: 28. jul 2011, 01:27
Geografisk sted: Norge

Re: En ny begyndelse

Indlægaf Claus-DK » 12. nov 2020, 01:20

Vil det sig jeg stadig kan nå at lære at tygge tyggegummi og gå samtidigt ??
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12070
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Foregående

Tilbage til Claus-dk's blog

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst