Side 1 af 1

Planke værk

Indlæg: 4. feb 2012, 20:21
af Mataugust
Ind imellem hører jeg noget musik, der så tydeligt er kopieret fra noget andet musik. Nogle gange er det bare sjovt at blive gjort opmærksom på at en sang er "stjålet".
Jeg vil selv lægge ud med Eagles - Hotel California. Prøv at høre den sammen med Jethro Tull's - We used to know. Og tag med at Eagles spillede opvarmning på Jethro Tull's usa turne 5-6 år får Hotel California udkom.

For nogle år siden havde gruppen 4 non blondes et hit med sangen What's up. Skulle du have glemt Bobby McFerrins Don't worry, be happy, så er det stort set en kopi af melodien de laver.

Re: Planke værk

Indlæg: 4. feb 2012, 20:29
af Sorensiim
Der er mange der låner lidt - indimellem nærmest som en homage til originalen. D-A-D's Riding With Sue, fra dengang de stadig selv kaldte deres musik for cowpunk, indeholder en solo der er melodien fra Ghost Riders In The Sky, bare i dobbelt tempo :mrgreen:

Rapgenren er jo mere eller mindre bygget på "lån" - Per Vers' "Lille Konge" er mere eller mindre Massive Attack's Teardrop med dansk tekst - og lyden af hans søns hjerteslag samplet ind.