Sådan deltager du i en tour.Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 9. feb 2014, 21:49

Jeg får lidt PBer omkring hvordan man deltager i tourene, så her er en lille guide til hvordan det hele fungerer og hvordan vi kan få det til at forløbe planmæssigt og tjept..

Når man gerne vil deltage i en tour.
Melder man sig til i TRÅDEN, jeg ved at jeg ikke har plads til mere end 2-3 måneder´s PBer og kommer det til tvivl vil det måske være umuligt at finde et svar, så derfor skriv jer på her i trådene, så er det meget lettere for os alle..

Vi bruger også tråden til at opdatere, hvor langt vi er, så skriv i tråden ved modtagelse også gerne ved afsendelse, så ved alle hvor langt vi er, vi der låner ting ud har meget svært ved at holde styr på tingene uden informationer..

Når man så er blevet meldt til og dimsen endelig når frem, gør man 2 ting
Opdatere tråden
Sender en PB til næste deltager efter adressen.
På den måde er man klar til at sende når tiden er ovre og der kommer ikke dumme forsinkelser, som i bund og grund skyldes SJUSK..

Så gør man det bedste for at slide dimsen op i låneperioden og undervejs bruger man lige lidt tid til at skrive om dimsen, dette er specielt vigtigt for de første på listerne, har vi 67 reviews og indtryk, er det ikke længere strengt nødvendigt at gentage hvad der er sagt mange gange, også selvom alle nye reviews stadig modtages med kyshånd også når der er 463 i forvejen.

Det man skriver behøver ikke være langt og smukt formuleret, bare skriv jeres mening, der er ingen der forventer at alle deltagere på turene er professionelle reviewskrivere, men vi kan godt forvente at man som et minimum skriver et par linjer om tingene..

Man skal naturligvis sige sin mening, bare vær ærlig det er alt der forventes og håbes på, man scorer ingen point ved mig ved at fedte for mine produkter, derimod får man point for ærlighed..

Har man problemer med et produkt, så kontakt ham der har sendt tingen på tour via PB, det er meget bedre end at spørge en masse forumbrugere som alligevel ikke kan gøre fra eller til..

Husk at Tourting får en del mere tæsk end det meste andet grej i verden og derfor oftere går i stykker og det er lidt synd for et godt produkt at få negativ omtale, bare fordi det har været 27 gange igennem posten´s pakkekværn, så er der problemer så kontakt udlåneren, vi står standby og er klar til at hjælpe..

Der er ingen regler for hvem der kan deltage og os der låner ting ud er kun glade for at de bliver lånt ud så meget som muligt, så er du nysgerrig, så meld dig til turene..

Tak for din tid..
9musik
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev


Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf toppe » 10. feb 2014, 00:09

thumbs
toppe

Brugeravatar
Redaktør
 
Indlæg: 2034
Tilmeldt: 13. aug 2011, 16:46
Geografisk sted: Nørrebro

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 10. feb 2014, 02:20

Der kan komme spørgsmål om et eller andet, eller der er måske noget vi skal have tilføjet, en sticky er folk ikke så ivrige med at skrive i, så det venter vi lige med, men det var også planen..
Det var så en opfordring til at skrive hvis der er noget man er i tvivl om, så kan vi få det skrevet til i første indlæg..

Det er lidt mit håb at få mere styr på tourdelen i år, det er lidt synd at det går i stå og halter med at skrive om tingene og det vil jeg gerne prøve at se om der kan gøres noget ved, problemet er lidt at eftersom jeg selv er glad for den del og bruger mit reklame-budget der, er det lidt svært også at have rollen som indpisker og dele brok ud, det er ikke god stil at skælde sine kunder ud, jeg tror heller ikke så meget på at skælde ud, jeg vil hellere rose/belønne, så jeg er lidt i tænkeboks (også om det)..

Det jeg mangler er en uafhængig indpisker, men det er så et usandsynligt surt job, altid at skulle være efter folk og der er ikke nogen på hoved-fi jeg bryder mig lidt nok om til at jeg vil bede dem om det, så den er lidt udelukket...

Jeg håber, at ved at lave en guide til en god fremgangsmåde, kan få tingene til at køre lidt mere på skinner den det gør nu, for det har af og til sejlet alvorligt og det er synd på så mange måder, at vi allesammen er nød til at være med til at vi får en bedre kultur i turen, for det er træls at man skal vente og vente for det har vi gjort alt for meget..

Det med at få folk til at skrive er lidt sværere, igen er det som butiksejer dumt at skælde sine kunder ud, jeg ved også godt at det for nogle kan være lidt af en bro at gå over, første gang man skriver sådan noget på nettet, så det er en lidt svær en at løfte.
Jeg har overvejet at blackliste folk, når de sjusker tilpas meget, men hvor klogt er det for en butik at blackliste kunder ??

Så lige på det område er jeg lidt på herrens mark, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre..

Måske en årlig konkurrence hvor tourbeskrivelser af mine varer gav et lod til en fin præmie, det ville være lettere at administrere end det kaos jeg satte i vandet sidste år rulle4
Det negative ved det er så at mine kunder bliver en slags elite medlemmer med særlige forhold.
På den anden side synes jeg også at når man vil betale porto og samtidigt er så sød at skrive om ting som min butik gerne vil have skrevet om, vil jeg gerne give noget igen.

Jeg ved bare ikke helt hvordan jeg skal takle det uden at få MIN butik og VORES forum blandet mere sammen end godt er, det er i forvejen en vals på et knivsblad jeg laver og jeg er om ikke bange, så helt sikker klar over at risikoen for at det kammer over er til stede hele tiden.

Heldigvis har vi nogle gode medlemmer som lige giver mig en begmand når det er nødvendigt og det er jeg meget glad for, det er ikke altid at vejen foran mig er ordentligt oplyst, så en ekstra lampe er altid godt 1musik

Det er lidt mytisk at det tog mig cirka 10 minutters chat med Henrik at starte hoved-fi, min butik opstod nærmest ved et tilfælde og så bruger jeg timevis på at grubler over hvordan jeg kan få folk til at skrive mere i en bestemt forumdel..
JO JO måske er det tid til den der bluse med de lange ærmer og spænderne igen... ruller1 ruller1 ruller1 ruller1

Jeg vil meget gerne have inputs fra jer og specielt fra jer der deltager i vores ture, må meget gerne komme med jeres idéer og forslag..

Det gør ikke så meget at vi highjacker tråden her til en lille palaver, det kan jeg bare rydde op bagefter så vi får en pæn ren tråd.

Så har i nogle idéer til forbedringer eller ændringer til vores turdel som kan gøre at vi får flere medlemmer til at skrive om turtingene, så råb det ud på gader og stræder og når du kommer forpustet hjem så skriv det lige her også thumbs
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Buyer no 1 » 11. feb 2014, 19:33

Opdatering af listen over deltagere er ofte noget der kun sker de første fjorten dages tid, og herefter på opfordring når ingen rigtig kan finde rundt i rækkefølgen længere.

Der bliver tit rykket rundt på rækkefølgen, og derfor kan det være svært at finde ud af hvem man egentlig skal kontakte for at få en adresse. Så en mere stringent opdatering af listen vil måske være et skridt i den rigtige retning. I hvert fald kan det fjerne én "undskyldning" for ikke at få sendt videre.

Man kunne også overveje at lave en tidsplan sammen med listen. Den vil formentlig ikke holde, men den vil gøre det tydeligt både hvor meget tiden skrider i løbet af en tour, og hvor et produkt evt "hænger". Det er ikke meningen at "udstille" nogen, vi kan jo alle sammen blive ramt af forglemmelser ;-) Men det gør det måske lidt nemmere for den næste på listen at smide et indlæg og spørge: "Hey, hvordan går det med lytningen? Er du snart klar til at sende videre?"

Når det kommer til det at skrive om produktet, har vi jo diskuteret det før, uden at finde de vises sten. Et indlæg man føler sig tvunget til at skrive, er nok ikke det mest interessante for andre at læse. Ville det mon hjælpe hvis vi lavede en form for skabelon, som man kunne tage udgangspunkt i når man skulle skrive sine indtryk? Lidt lige som den vi har i KSB, og som man kan vælge at anvende, men som ikke er obligatorisk.
Buyer no 1

Brugeravatar
 
Indlæg: 3685
Tilmeldt: 1. apr 2011, 15:40
Geografisk sted: Region Hovedstaden

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 12. feb 2014, 01:18

Jeg har lagt mig ekstra i selen den sidste tid for jeg indrømmer gerne at det er et område jeg har forsømt, så det skal jeg nok få gjort bedre i fremtiden..

Du har også ret i at det rykken rundt er noget rod, det tror jeg vi helt skal lade være med i fremtiden, eller i det mindste få det bragt voldsomt ned..

Det er også fuldt forståeligt at tingene kan skride en dag eller to, vi er mennesker og har et liv at passe, en tidsplan ville måske være en god idé, jeg er bare lidt nervøs for at folk så vælger at sende ting de modtager af sted med det samme for at holde tidsplanen, så det skal lige tænkes igennem, hvis vi skal den vej..

Det med skriveriet er hundesvært, for er man tvunget til noget er man ikke særligt motiveret for opgaven, sådan virker jeg og det er der sikkert også andre der gør, så mine tanker går mere i retning af at belønne dem der skriver og så lade dem der ikke har lyst have lov til det..
Det der frustrerer mig lidt i den sammenhæng er når en ting har været på tour i 1 måned og der endnu ikke er skrevet så meget som en linje, det er lidt træls, set med mine øjne, jeg må dog nok se i øjnene at det er noget jeg er pisket til at leve med, jeg ønsker jo ikke at folk fravælger ture fordi de ikke bryder sig om at skrive, det var aldrig planen...

skabeloner er måske også en mulighed, det vil gøre det lettere, men måske også gøre det for uinteressant da det hurtigt kan komme til at virke stift og gider man ikke skrive, sådan generelt, tvivler jeg på en skabelon hjælper..
Måske var en guide fra en trænet skribent bedre, min hjerne er for ustruktureret til sådan noget, så der har jeg brug for hjælp..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Mataugust » 12. feb 2014, 02:48

mht tidsplan, så kan jeg ikke huske at det har været nævnt som et problem at tingene ikke blev sendt videre...Men som jeg husker det, så var disciplinen ret god på Sennheiser turen med ca en uge til hver, så det er med en tidsplan.
Mht skriveriet, så kan man vel nøjes med at beskrive 2-3 sange og fortælle hvordan det lyder anderledes end hvad man er vant til. Og gerne hvilket udstyr man så sammenligner med.
Et lille søvmigt pip (uden briller på) men er det rent vrøvl?
Audioquest Diamond--> Denafrips Ares --> Luxman LV-107u --> HøjtalerTap--> AKG K872/K701/Grado GS100
Thorens TD320 -->Trichord Dino
Mataugust

Brugeravatar
 
Indlæg: 2577
Tilmeldt: 25. sep 2011, 22:37
Geografisk sted: Slagelse

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 12. feb 2014, 03:15

Jeg har nu haft ting på tur i en længere periode og den gennemsnitlige lånetid er væsentlig højere end 2 uger, den er tættere på 3½ uge, det tager et år at få en ting rundt til 15 medlemmer, sådan cirka..

Jeg er jo som butik interesseret i at mine sager når videst muligt omkring hurtigst muligt, det er en helt naturlig ting..

Jeg tror mange af hullerne opstår fordi man ikke lige tænker over det, man har den sat til i 14 dage, der gik da lige en dag eller to inden den blev pakket op og man skal lige bruge 3-4 dage på at få den næste adresse, så røg der allerede en uge, jeg er helt på det rene med at der ikke sidder medlemmer og gør de ting her "med vilje" eller planlægger at holde på tingene i længere tid end planlagt, sådan er der ikke ret mange der er, så de forsinkelser der sker er ikke fordi der er nogle der har til hensigt at ødelægge noget, jeg tror de lidt skyldes, at man ikke lige har været med til sådan noget før OG at jeg som udlåner har forsømt at sætte nogle bedre retningslinjer op.

Det var lidt for at få has på den slags jeg tænkte at en guide ville være en god idé...

Sidst med ikke mindst skal i alle sammen vide at jeg er GLAD for touren, jeg er GLAD for jeres deltagelse i den, jeg er IKKE sur over noget som helst...
Jeg vil bare gerne gøre tingene lidt bedre og nu er turen kommet til turen 1musik
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 12. feb 2014, 03:38

Det med skriveriet er også lidt at jeg som forumejer jo er stærkt interesseret i at få flere medlemmer til at skrive om flere ting og det er sådan set lige meget hvor meget der bliver skrevet i forvejen, jeg er ALTID glad for mere, jeg er et stort sultent uhyre og jo mere jeg får des mere vil jeg have...

Så det er også en grund til at jeg prøver at lægge et moderat pres på for at få folk i blækhuset og det lykkedes da også af og til, hvilket glæder mig meget og jeg håber da også at dem der har vovet sig ud på usikker is med et indlæg om et produkt har fået en god oplevelse ud af det, vi er rigtig gode til at tage imod nye skribenter her på siden, rigtig gode altså..

Så der er mange ting i det og mange vinkler på det i mit lille hoved..

Jeg tror jeg vil prøve at se om en rabat ordning vil få et par stykker til tastaturet, det er da et forsøg værd og virker det ikke er der ikke gået noget tabt..

Jeg har også gået og puslet lidt med tanken om at få delt touren op så der er 3 underfora
Hoved-grej
Den gode lyd
Medlem til medlem
Det ville give både Brian og jeg muligheden for at sætte vore egne regler op for vore egne ture og det er en god tanke synes jeg, så kan man lave de regler man gerne vil og skal ikke bekymre sig om hvad den anden siger til det, jeg ville jo f.eks. gerne have en sticky der havde overskriften "få 100 kr i rabat for din indsats" eller noget i den stil, men noget sådant kan jeg jo ikke trække ned over ørerne på Brian, så derfor går jeg lidt og drømmer om at dele det lidt op og prøve lidt flere ting af og få mine ture til at forløbe mere glat og fornøjelige...

Spørgsmålet der så melder sig i roen er jo så, skal touren så flyttes til forhandlerdelen ? nu hvor der måske kommer firma navne på underfora..

Det var jo sådan set slet ikke planen at touren skulle være mit lille udsalgskatalog, til at begynde med var det jo grej jeg nassede mig til rundt omkring, det var bare så naturligt at fortsætte da butikken lige pludselig dukkede ud af disen..
Så måske burde den faktisk være i forhandlerdelen ??

Tak for input, kom med mere så jeg kan spekulerer lidt mere...
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Buyer no 1 » 12. feb 2014, 20:14

Claus-DK skrev:Jeg tror jeg vil prøve at se om en rabat ordning vil få et par stykker til tastaturet, det er da et forsøg værd og virker det ikke er der ikke gået noget tabt..


Tja.. Brian forsøgte jo lidt det samme med ifi-touren. Han udlovede et spritnyt produkt til en værdi af flere tusinde kroner, blandt dem der skrev noget om produkterne. Resultat: Touren varede ca. 1 år, der var (så vidt jeg kan tælle) 8 medlemmer der havde dem på besøg, og 4 medlemmer valgte at skrive om dem.


Claus-DK skrev:Jeg har også gået og puslet lidt med tanken om at få delt touren op så der er 3 underfora
Hoved-grej
Den gode lyd
Medlem til medlem
Det ville give både Brian og jeg muligheden for at sætte vore egne regler op for vore egne ture og det er en god tanke synes jeg, så kan man lave de regler man gerne vil og skal ikke bekymre sig om hvad den anden siger til det, jeg ville jo f.eks. gerne have en sticky der havde overskriften "få 100 kr i rabat for din indsats" eller noget i den stil, men noget sådant kan jeg jo ikke trække ned over ørerne på Brian, så derfor går jeg lidt og drømmer om at dele det lidt op og prøve lidt flere ting af og få mine ture til at forløbe mere glat og fornøjelige...


Spørgsmålet der så melder sig i roen er jo så, skal touren så flyttes til forhandlerdelen ? nu hvor der måske kommer firma navne på underfora..


Det vil i hvert ændre konceptet fra af være en hoved-fi-ting, til at være den enkelte forhandleres eget promotion-koncept. Så jeg vil mene svaret er ja, så hører det til i forhandler-sektionen.
Buyer no 1

Brugeravatar
 
Indlæg: 3685
Tilmeldt: 1. apr 2011, 15:40
Geografisk sted: Region Hovedstaden

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 12. feb 2014, 20:40

Ja vi er oppe imod hårde odds..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Buyer no 1 » 12. feb 2014, 21:11

Det var ikke min mening at være lyseslukker ;-)

Men på sammne måde som et indlæg skrevet med armen på ryggen, måske ikke er så spændende at læse, er et indlæg skrevet med henblik på at opnå rabat, måske heller ikke så spændende. Om det er pisken eller guleroden er underordnet, hvis ikke lysten til at skrive om sine indtryk er til stede...

Det er så set med mine medlems-øjne :-) Men jeg kan selvfølgelig godt forstå hvis man som forhandler gerne vil have lidt mere skriveri om sine produkter, da det jo ligesom er en del af idéen med at sende dem på tour.

Claus, har du egentlig fået noget feedback fra Signe fra Sennheiser Nordic, omkring deres oplevelse af tourene med hhv. HD800 og RS220?
Buyer no 1

Brugeravatar
 
Indlæg: 3685
Tilmeldt: 1. apr 2011, 15:40
Geografisk sted: Region Hovedstaden

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Anda » 12. feb 2014, 21:34

Buyer no 1 skrev:Claus, har du egentlig fået noget feedback fra Signe fra Sennheiser Nordic, omkring deres oplevelse af tourene med hhv. HD800 og RS220?

Hun stoppede kort tid efter hos Sennheiser. Ærgeligt at de ikke har videregivet ansvaret til en anden.
(Ved dog ikke om der nåede at komme feedback).
HiFiMAN HE-6 | Yamaha M-4 | Palmer Monicon | Audio-GD SA-1.32 | Gustard U10
Grejliste
Anda

Brugeravatar
 
Indlæg: 2239
Tilmeldt: 15. nov 2011, 00:46
Geografisk sted: København V

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Ole » 12. feb 2014, 21:48

Tror ikke det sker noget ved engang imellem at minde folk om, at det, at der bliver skrevet noget, på sigt er forudsætning for at det er attraktivt for vores forhandlere at låne ting ud til gratis audition hjemme hos det enkelte medlem i eget setup med absolut minimal forventning om køb - så længe det blot gøres på en venlig måde. Det behøves jo ikke være et surt opstød, men bare et "Husk nu at få skrevet lidt også", hvis der i et konkret tourforløb bliver skrevet for lidt. Vi kan jo alle, selvom vi godt ved, at vi egentlig bør skrive et par ord som tak for lån, godt komme til at glemme det i hverdagens travlhed og lige pludselig er der gået nogle uger siden man sendte det videre og det står måske ikke mere 100% klart i hukommelsen hvad det var man hørte.

Jeg synes i øvrigt, at vi her på sitet generelt er flinke til ikke at "sable" hinanden, hvis der bliver skrevet at man hører noget som måske afviger fra den generelle konsensus omkring opfattelsen af et produkt - der kommer som regel højst et par nysgerrige spørgsmål - det kan jeg godt lide.
Ω Sennheiser HD800S | Beoplay H95
Ω Beoplay EQ | Sennheiser Momentum True Wireless 2
Ω Drop THX AAA 789 | SMSL SU-8
Ole

Brugeravatar
 
Indlæg: 465
Tilmeldt: 6. feb 2012, 19:50
Geografisk sted: Kolding

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 12. feb 2014, 23:23

Jeg hørte ikke noget som helst fra Senn, eller Signe, jeg spurgte så heller ikke om noget skal det så siges..

Det med de hårde odds, var lidt bare at jeg gav dig ret, du er ikke nogen lyseslukker sikke da en grim tanke..

Jeg tror jeg i første omgang vil se om jeg kan få en bedre struktur på mine egne ture, når jeg så har fået gjort rent i eget hus, kan jeg jo se om jeg vil have det ommøbleret eller malet, måske bare et nyt billede..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 13. feb 2014, 01:55

Så har jeg fået set på alle de toure jeg har gang i og jeg må indrømme det var lidt noget rod, jeg låser trådene på de afsluttede toure, så har man et bedre overskud over mulighederne..

Jeg har bumpet de aktive toure der lå under afsluttede toure, så de aktive ligger øverst..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 13. feb 2014, 02:05

Synes faktisk det var smartere at lave det ligesom i køb og salg og lave en sektion til afsluttede ture, det er sikkert også den pædagogiske rigtige måde, så det er hermed gjort, der er enkelte ret gamle ting og jeg vil lukke og flytte dem der er uden aktivitet i et ½t år fremefter..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Claus-DK » 13. feb 2014, 02:22

Som en hvid tornado, velkommen til et nyt og renere tour de hoved-fi..

Hvad synes i ??
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12210
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf toppe » 13. feb 2014, 02:28

Ah, nu jeg forstå...
Jeg ledte efter en tour med de åbne Takstar, men kunne ikke lige finde den - mon ikke den nu gemmer sig i afsluttede ture? ;-)

Det ser fint ud, og det er rart at man nu ved om touren er aktiv eller ej thumbs
toppe

Brugeravatar
Redaktør
 
Indlæg: 2034
Tilmeldt: 13. aug 2011, 16:46
Geografisk sted: Nørrebro

Re: Sådan deltager du i en tour.

Indlægaf Buyer no 1 » 13. feb 2014, 20:13

Claus-DK skrev:Som en hvid tornado, velkommen til et nyt og renere tour de hoved-fi..

Hvad synes i ??


Fremragende rulle2 En rigtig god idé!

(Og så er det også nemmere at se, hvornår man kan kopiere en tourindtrykstråd til anmeldelsessektionen ;-) )
Buyer no 1

Brugeravatar
 
Indlæg: 3685
Tilmeldt: 1. apr 2011, 15:40
Geografisk sted: Region Hovedstaden


Tilbage til Tour de Hoved-fi

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst