Audio Technica ATH-PRO700mkIIAudio Technica ATH-PRO700mkII

Indlægaf vaskebjørnen » 26. maj 2012, 11:39

Audio Technica ATH-PRO700mkII


Komfort:
Håbløs til at starte med, de almindelige puder der hører til er meget tynde og forand driveren er der en lille bule ud denne har tendens til at genere på øret for den kan lige mærkes, samt ud af kassen klemmer de en hel del.
På mine er der opgraderet med puder fra en ATH-M50, den passer over på et lidt løst fit men absolut brugbart, de puder gør det hele meget bedre, ikke noget der genere i midten pga den øgede tykkelse. Nogle timer spændt ud over en stak bøger kan helt sikkert anbefales.

Lyd:
Focus ligger absolut i basområdet, her er osse rigtig stod styr på bunden i musikken den er dyb og præcis, trommer kommer flot frem med et overbevisende slam. Mellemtone er godt med fremme, når vi nærmer os toppen begynder de at lide den er tilbagetrukken og det gør jo så detaljerne ikke rigtig kommer med frem, det lyder som om de samtidig har en tidlig rolloff på diskanten.

De er ikke voldsomt dygtige performere, det er ihvretfald en hovedtelefon der skal vælges på musikgenre. Den gør sig rigtig godt til elektronisk musik, med masser af bas og punch det kan de klare uden problemer, de kan osse bruges til rock, har benyttet med med bla. AC/DC, hvor det godt kunne virke lidt lyst, kommer vi forbi Skunk Anasie / Lana Del Rey er det noget helt andet, her lider musikken for meget under tilbagetrukkne diskant.

PRO700mkII – E11 vs. uHA-120
Skunk Anansie God Loves Only You lyder fantastisk fint, det er ligesom om diskanten er blevet mere fremtræden i forhold til E11. Der er meget mere Punch & dynamik i uha-120 end der er i E11, absolut noget som PRO700 drager nytte af. Havde lige lidt tid jeg kunne bruge fornuftigt så lavede lige en a/b test mellem PRO700 og PRO900, med Lana Del rey - national anthem... Der sker en del i toppen som desværre ryger fuldstændig fløjten på PRO700 men der ligger en gungerne dyb baggrund på dem, PRO900 går ikke ligeså dybt men de har en masse i toppen der gør det valgte nummer lang mere levende, bunden er ikke flad og der savnes heller ikke noget på PRO900. Men det er 2 meget forskellige oplevelser af samme nummer og PRO900 vand suverænt på dynamikken, men de slår stadig ikke den kælderdybe bund som PRO700 levere...
WARNING:DO NOT ATTEMPT TO DRIVE OR OPERATE HEAVY MACHINERY WHILE PLAYING YOUR AIR GUITAR

[GEAR] On the go: Ipod 160GB : Qusp LOD : Alo RX : Future Sonics Atrio
vaskebjørnen

Brugeravatar
Kabelsnedker
 
Indlæg: 2165
Tilmeldt: 19. nov 2011, 15:13
Geografisk sted: Næstved

Re: Audio Technica ATH-PRO700mkII

Indlægaf vaskebjørnen » 26. maj 2012, 11:41

OvenstĂĄende er omskrivning fra denne trĂĄd her er plads til yderlige kommetarer..
WARNING:DO NOT ATTEMPT TO DRIVE OR OPERATE HEAVY MACHINERY WHILE PLAYING YOUR AIR GUITAR

[GEAR] On the go: Ipod 160GB : Qusp LOD : Alo RX : Future Sonics Atrio
vaskebjørnen

Brugeravatar
Kabelsnedker
 
Indlæg: 2165
Tilmeldt: 19. nov 2011, 15:13
Geografisk sted: Næstved


Tilbage til Hovedtelefoner

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst