Side 1 af 1

downgrade USB 3 til USB2

Indlæg: 12. jul 2020, 13:46
af Claus-DK
Jeg har en kunde der købte en Audinst HUD for en del år siden og han fortæller mig at hans nye Dell maskine kun har USB 3, hvilket gør at han får nogle fejl beskeder fra windows om t der mangler USB ressourcer til hans DAC..

Så jeg tænkte om der var en her der har en løsning på sådan et problem ??

Det er noget med "endpoints" som der er færre af i USB 3 end i USB 2..

Det er flere år siden jeg solgt maskinerne, men når jeg har en kunde der spørger vil jeg jo gerne hjælpe uanset hvor gammel tingen med problemet er..

Re: downgrade USB 3 til USB2

Indlæg: 12. jul 2020, 15:22
af Peter Jensen
Der er nogle bud her: https://appuals.com/fix-not-enough-usb- ... resources/


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: downgrade USB 3 til USB2

Indlæg: 13. jul 2020, 08:35
af Ostebaronen
Det er muligt at laptoppen ikke kan lide at Audinst'en trækker strøm via USB porten. Men nemmeste måde at finde ud af hvilke enheder spiser alle de endpoints er at hente USB Device Tree Viewer: https://www.uwe-sieber.de/usbtreeview_e.html#download (brug x64). Det er ikke utænkeligt at Dell har sat ting, såsom Web Cam på USB controlleren og de enheder spiser alle de tilgængelige endpoints.

Så kan man evt. prøve at bruge USBDeView til at fjerne nogle af de enheder: https://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html

Hvis maskinen har en Thunderbolt 3 port, så kunne vedkommende også prøve at låne en Thunderbolt 3 dock og prøve USB portene på den. Tror næppe at en USB 2.0 hub ville hjælpe her.