Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artiklerSøger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikler

Indlægaf ahmad » 10. feb 2014, 17:36

Hej alle,
Vi er to personer som har oprettet en dansk hjemmeside hvor vi ønsker at skrive artikler, nyheder og tests af forskellige elektroniske varer og udstyr. Derfor søger vi kompetente folk til at skrive anmeldelser af lyd (og måske billede) udstyr.
Der er tale om et ulønnet frivilligt arbejde, hvor man skal kunne formulere sig tydeligt og forståeligt på dansk. Vi er desværre ikke selv Hi-Fi kyndige, og har derfor valgt at søge efter en person her der kan hjælpe med dette.
Hjemmesiden er IKKE live endnu, da vi venter med at aktivere den, til der er et reelt indhold. Vi har selv en fornuftig viden, og jeg vil stå for hjemmesidens daglige drift.
Hvis man er interesseret, så er man velkommen til at skrive en mail til mig. Hvis man er i tvivl om min mail (skulle fremgå af profil) så er man også velkommen til at skrive her, eller til min indbakke på siden.
Artiklerne vil blive skrevet i Wordpress, og jeg kan skrive en brugervejledning hertil, hvis man har brug for dette.

Mvh
Ahmad
ahmad

 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10. feb 2014, 17:27

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf kvik » 10. feb 2014, 18:06

En række spørgsmål opstår helt naturligt.. Er det noget I har tænkt jer at tjene penge på, f.eks. via annoncer eller sponsor-aftaler med produkternes leverandører? Eller er det ren godgørenhed, altså et site for lyd-entusiaster og -interesserede, drevet af ligesindede, sådan som det f.eks. er tilfældet her på hoved-fi? Vil der være mulighed for at linke tilbage til hoved-fi i artiklerne? Er det et konkurrerende site I er i gang med opbygge? Det korte af det lange er vel, hvorfor mener I, at folk herfra skal skrive for jer, og gøre det gratis?
Beyerdynamic T1.1 | Sennheiser HD424 | AKG K240DF | AKG K400 \\ VE Zen 2.0 | Myst Nail 2 | Spiral Ear 3-way Reference
Zigis Trīsstūris | Eufonika H16M
Tento PortaDAC 1866OCUB | Allo Digione Player
kvik

Brugeravatar
 
Indlæg: 4322
Tilmeldt: 28. jul 2011, 01:27
Geografisk sted: Norge

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Kaps » 10. feb 2014, 19:13

Hej Ahmad. Har du mon snakket/skrevet med ClausDk inden du har postet dit indlæg?
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Kaps

Brugeravatar
 
Indlæg: 1171
Tilmeldt: 14. okt 2011, 01:06
Geografisk sted: Herning

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf ahmad » 10. feb 2014, 19:27

#1 jeg takker for din liste med spørgsmål.
Som det ser ud nu, så forventer vi ikke at lave sponsor aftaler, og det udstyr der skal testes vil vi dog forsøge at få på lån/givet af producenter/retailere. Skulle det ikke være muligt, så må vi punge ud.
Vi ønsker en hjemmeside som skal være noget a la hardwareonline+laptopworld+hoved-fi lagt sammen, hvor alle kan være med til at hjælpe og få hjælp.
Artiklerne skal være forståelige og fyldestgørende sådan så selv folk der ikke er helt kyndige inden for de respektive emner, kan være med.
Reklamer er noget jeg normalt ikke bryder mig om, og vil forsøge at minimere. Men der vil dog (nok på et tidspunkt) være reklamer, som udelukkende skal bruges på at sponsorere det udstyr der testes.
AArtikler og test er ikke kun Hi-Fi men også trådløse routere, telefoner, gadgets (ex. Chromecast) og andet interessant.
Det skulle også besvare dit spørgsmål ift at konkurrere med hoved-fi. Det er ikke målet. Men at supplere det med et mere generelt site med flere emner.
Man kan for min skyld godt linke tilbage til artikler herfra, men ccopy-paste er ikke ønsket - det er lidt for tyndt medmindre der er tale om et direkte samarbejde mellem siderne.
Skulle jeg have efterladt nogle spørgsmål så spørg endelig en gang til - det kan ikke skade.
#2 det er efter aftale med Claus at jeg skriver dette indlæg.

Mvh
Ahmad
ahmad

 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10. feb 2014, 17:27

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Claus-DK » 11. feb 2014, 03:58

Hej Ahmad
Jeg går ud fra du er den Gustav jeg skrev med for en uges tid siden ??

Jeg aner ikke hvad dine planer er og det kommer så vidt heller ikke mig ved..

Problemet er lidt at du ikke tilbyder folk noget, hvorfor skulle folk dog skrive reviews og artikler for dig ?
Dit motiv er jo klart, du vil lave en side (måske tjene penge) og så skal du have fundet nogle der gider at arbejde gratis for dig ??
Det giver jo ingen mening..

Lav en god side om et emne du selv har styr på, lav nogle artikler anmeldelser få det op at køre, når det så er nået, kan du begynde at kigge efter eksterne skribenter, så har du da i det mindste en side du kan vise folk, nu kan man risikerer at sidde og bruge timer på ting som måske aldrig bliver til noget, man ved jo ikke engang om siden nogensinde kommer til at eksistere..

Jeg ved hvad jeg snakker om, jeg har brugt så meget tid og energi på dette forum at folk tror jeg er bindegal når jeg fortæller om det, du er simpelthen nød til at komme i gang og være et godt eksempel, du får ikke andre til at lave noget for dig hvis du bare selv sidder og spiser chips..
Hvis din side også skal have en forumdel, hvilket det lidt lyder til, så har du altså mange timers arbejde foran dig HVER dag resten af dit liv..Du vil aldrig mere have sådan rigtigt fri, det er ikke uden omkostninger, men der er også mange mange helt utroligt dejlige oplevelser i det, så det er det hele værd..

På et forum som vores er vi et fællesskab og derfor er folk aktive, vi hjælper hinanden og jo mere vi hjælper des mere populære er vi, så simpelt virker et forum, men kun hvis der er en der går forrest med det gode eksempel, også når det regner, specielt når det regner...
Heldigvis er vi flere der går i samlet flok som spydspids her på siden, men det er vi altså kun fordi at vi har nogle fantastisk medlemmer som er gode ved hinanden, alt det andet med reviews og artikler, det kommer helt af sig selv, bare medlemmerne trives og har det godt, sker tingene af sig selv..

Men for at det hele kan gå op i en højere enhed, er der nød til at være en bagved, en der puffer lidt når det er nødvendigt, en der gyder lidt olie på vandene, en der kommer med kaffe, en der render efter kage, en der maler huset, en der renser lokummet, en der lapper hullet i taget de ting og en million andre er mine opgaver..

Du kommer ingen vegne med en god idé uden hårdt arbejde..

Når jeg så ser hvor stort et emne område du vil dække, tænker jeg du milde jeramias det er skisme en stor opgave, godt det ikke er mig...

Det er de bedste råd jeg kan give dig, hvis du vil starte noget i stil med hoved-fi, smøg ærmerne op og kom i gang..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11934
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf ahmad » 11. feb 2014, 10:54

Hey Claus,
Det er ikke mig der er Gustav, men han er den anden halvdel af hjemmesiden.
Nu vil jeg sige, at vores planer ikke er at tjene penge på hjemmesiden, men reklame indtægter er noget vi overvejer, så vi kan få udstyr som vi i sidste ende kan give til vores anmeldere, så de kan teste det og evt beholde det. Og det vil nok primært være sådan at vi får adgang til varer til at starte med, eftersom at ting på lån/sponsoreret af store producenter nok er svært at få til en side der knap nok er oppe at køre.
Jeg er nu selv meget aktiv på hardwareonline, og der ved jeg også, at folk uden tøven kunne tænke sig at skrive anmeldelser af produkter, ulønnet, hvis bare de fik lov til at prøve produkterne.
Jeg har selv været ulønnet testpilot for Asus (bærbar PC).
Som udgangspunkt så vil siden blive vedligeholdt/startet op med artikler (ikke tests), nyheder og andet godt man kan finde. Herudover så er planen at det skal suppleres af diverse tests, som man nu kan efterspørge. For eksempel, så er der mange der måske kunne være interesseret i at lære hvordan en Android stick (ex. Rikomagic) kan sættes op med et TV, og andet sjov.
Til at starte med så vil det primært være Gustav og mig som har med det gængse artikler, nyheder og reviews at gøre. Men vi har ikke den største forstand på lyd, og det kunne vi tænke os at få suppleret.
Jeg ved også at de andre fora på nettet, ofte har frivillige moderatorer, som er folk der gerne vil have at fornuftigt forum de kan bruge, og til gengæld så vil de også bidrage lidt.

Jeg håber ikke folk tror det er en side der bare skal tjenes penge på, for jeg tror slet ikke det vil være muligt, og i tilfældet af at vi faktisk ville tjene penge, så ville pengene bruges på ting der kan testes, som så kan sendes ud til dem der skriver reviews for os (hvilket jo ville være dem som i første omgang har meldt sig frivilligt, for hyggens skyld).

Vores hjemmeside er lavet, den er parat, og vi mangler kun at tilføje indhold, så det er inden for en overskuelig fremtid vi taler om.

Hvis der er flere spørgsmål vedrørende siden, eller Gustav og mig, så er I fortsat velkomne til at skrive her, per indbakke eller mail.

Mvh
Ahmad
ahmad

 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10. feb 2014, 17:27

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Ostebaronen » 12. feb 2014, 02:35

Jeg tvivler på at I får folk til at bruge tid på at lave reviews for et par ukendte personer uden en godgørelse af en art. F.eks. på Tweak.dk, HWT.dk og iTrends.dk og mange af de andre danske fora hvor der bliver skrevet reviews af teknologi produkter er det meget normalt at anmelderen får produktet efterfølgende. Det ved jeg fordi jeg har assisteret en af mine venner som har skrevet for flere af disse sider.

Det er sikkert rigtigt nok at når man starter helt forfra er der ingen som gider at give jer udstyr til review helt gratis fordi I slet ikke har noget fodfæste, men når resten af konkurrencen godgører deres skribenter, så giver det ikke mening at ville skrive for jer, hvis man ikke modtager samme godtgørelse.

Jeg synes I skal få siden op at køre, få skrevet nogle af jeres artikler og derefter begynde at finde folk efter I har fået lidt fodfæste. Nu gentager jeg mig selv, men jeg tvivler altså meget stærkt på at nogen som helst overhovedet gider at skrive noget for nogle helt ukendte personer.
Mmm... Ost...
Ostebaronen

Brugeravatar
Code Poet
 
Indlæg: 2414
Tilmeldt: 17. maj 2011, 10:00
Geografisk sted: Søllerød

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Burning777 » 12. feb 2014, 09:34

Nu synes jeg i skal lade være med at være så snævert synede :-) Alle ting har en begyndelse og jeg er da sikker på at hvis man skriver nogle gode anmeldelser til denne nye side så får man lov at beholde produkterne efter test. Det sker i de fleste tilfælde og hvis det ikke gør så har man i det mindste fået lov at låne et spændende produkt i en periode.

Det kunne da sagtens være at der var nogle medlemmer her på forum, der havde lyst til at skrive anmeldelser af gadgets eller hifi-produkter. Der er da i hvert fald en mindre skare af dygtige skribenter, der skriver nogle gode anmeldelser herinde. Så man kan vel ikke forhindre dem i at spørge. Folk må jo selv bestemme hvad de bruger deres tid på. Hvem ved - måske kan det endda komme hoved-fi.dk til gode hvis nogle af medlemmerne kommer til at få fingrene i nye produkter som de ellers ikke vil have adgang til for at skrive et review til den nye webside. Det kunne jo så bare blive delt her på siden også. Det skaber da synergi. :-)
Desktop: Meier Daccord ff --> Meier Classic ff --> Beyerdynamic DT-1770 Pro
Portable: iPod Classic --> CLAS --> Meier Quickstep --> Etymotic ER4XR / Beyerdynamic T51p / Tzar 350
Burning777

Brugeravatar
headphoneus supremus extraordinaire
 
Indlæg: 3909
Tilmeldt: 2. apr 2011, 07:58
Geografisk sted: Herning

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Claus-DK » 12. feb 2014, 12:33

Det ville da være dejligt hvis vi kunne lave et samarbejde, det var også derfor jeg skrev til dem, at de bare kunne lave et indlæg her på siden og se om nogle af vores skribenter ville være med..
Tråden er opstået på min opfordring, så jeg synes da at jeg har åbnet vore døre for en måske kommende kollega/konkurrent..

Måske var det en idé , at bruge genbrugstanken ?
var man lidt mindre kritisk overfor Copy paste, ville man uden de store sværdslag have 25-30 reviews klar til siden, det er sådan set bare at spørge, jeg skal naturligvis ud og hente tilladelser fra forfatterne, det tror jeg dog ikke vil være et problem, det eneste jeg ville have til gengæld er at der står hvor teksten kommer fra..

Med en lille aftale ville man sådan set have dækket hovedtelefon delen godt og grundigt og have en kilde til mere i fremtiden, men copy paste er for tyndt ??
I fremtiden ville reviews så kunne deles begge veje med kildeangivelser, så kan jeg se lyset og et formål..

Ahmad er da også velkommen til at bruge touren til at låne produkter til sine reviews, ikke noget problem..

Det jeg tror der irriterede mig lidt er nok tonen det første indlæg er skrevet i, hvis man havde haft armene ud til siderne og var klar til at favne folk i stedet for at stå med armene over kors og lægge ud med at stille krav, tror jeg at jorden ville have været mere klar til at blive sået i..
Man skal også til at skrive i Wordpress ??? endnu et krav, men det lærer jeg da gerne sideløbende med min danskundervisning på VUC så jeg kan komme til at arbejde ulønnet, , ironi kan være anvendt.

Man kan IKKE stille krav til frivillige, man kan anmode om hjælp fra frivillige og så må man tage hvad man kan få og så selv tage den derfra, hvis man mener at stavning og grammatikken er for dårlig, må man jo selv lige træde til og rette om nødvendigt...

Jeg ved godt at sidste ½del er lidt grov, men det er sådan jeg oplever det når jeg læser første indlæg og det tror jeg da slet ikke er hensigten, men sådan er kommunikation, det budskab man sender er ikke altid det der når frem, det er det heller ikke altid når jeg eller en hvilken som helst anden skriver en tekst, man skal passe voldsomt på med at skrive ting i "alvorlige" indlæg som let misforstås, for bliver de det får man hug, det er noget man lærer over tid..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11934
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf ahmad » 12. feb 2014, 13:00

Ostebaronen: Det er jo sådan at dem som melder sig i "modgang" er dem som får mest ud af det i "medgang". Forstået som, at folk der frivilligt melder sig, til trods for at de ikke bliver tilbudt at beholde udstyr, senere hen fortsat vil være dem man vil foretrække at bruge til vores side. Og når vi så en dag får sponsoreret udstyr/køber baseret på reklame indtægter, så har vi også noget at tilbyde vores testere, som var med fra starten af.

Burning777: Det er lige præcis den holdning du er ude i, som vi efterspørger. Hvilket også er lidt ligesom det jeg skrev til Ostebaronen.

Claus-DK: Vi er meget glade for din venlighed og mulighed for at søge folk til at hjælpe os. Jeg vil ikke se os som konkurrenter, men kollegaer som kan supplere hinanden.
Det ville også være rigtig rart med mulighed for at låne produkter til vores egne reviews, men det kræver først nogle folk er villige til at skrive dem :)
Jeg vidste ikke tonen i mit første indlæg virkede så "hård". Det var meningen det skulle være kort og konkret, men ikke bidskt.
Jeg har bare en god erfaring med at det er smart at være konkret, og fortælle hvad man søger - det gav dog bagslag :O
Jeg vil selvfølgelig selv køre en korrekturlæsning på alle artikler, og jeg vil også selv kunne skrive det ind i Wordpress, hvis vi fik folk der ikke kunne det. Det første indslag var i virkeligheden hvad en optimal kandidat var i stand til.

Jeg har slet ikke noget imod at dele artikler med hoved-fi overhovedet, og når artiklerne så stammer herfra, så vil vi selvfølgelig referere tilbage hertil med direkte link til artiklen, eller den generelle side (det er som du nu ønsker det). Det med copy-paste var rettet på hvis der intet samarbejde var, og man så bare lige skrev af. Det er ikke helt optimalt, og det ville ødelægge vores hjemmesides troværdighed, hvorimod et samarbejde vil fremme begge sider (forhåbentlig).

Mvh
Ahmad
ahmad

 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10. feb 2014, 17:27

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf kvik » 12. feb 2014, 14:44

For min egen del springer det i øjnene, at I har nul interesse i hoved-fi, siden eller emnet, og eneste grund til jeres ‘henvendelse’ er manglende kompetence til eget project. I udgangspunktet kunne det så være ok, også fordi Claus har sanktioneret det, men det står lidt i modstrid til ånden på hoved-fi, i mine øjne, og på nuværende tidspunkt. Nu har I så ikke skabt jeres fællesskab (site) endnu, så det kan selvfølgelig nå at tage en anden form. Når siden hoved-fi er en succes, så skyldes det generøsitet mere end noget andet. Det kommer selvfølgelig ikke kun fra Claus, men som sidens ejer og ophavsmand falder det i sidste ende tilbage på ham, om sidens succes fortsætter, eller ikke. Sådan kommer det også til at blive for jer, det I skaber, vil uvilkårligt blive en afspejlning af det I er, jeres grundholdninger. Det bliver interessant at se, hvad I får skabt, og held og lykke med projektet.
Beyerdynamic T1.1 | Sennheiser HD424 | AKG K240DF | AKG K400 \\ VE Zen 2.0 | Myst Nail 2 | Spiral Ear 3-way Reference
Zigis Trīsstūris | Eufonika H16M
Tento PortaDAC 1866OCUB | Allo Digione Player
kvik

Brugeravatar
 
Indlæg: 4322
Tilmeldt: 28. jul 2011, 01:27
Geografisk sted: Norge

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf ahmad » 12. feb 2014, 15:31

Ketil B: Hey Ketil, det er ikke fordi at vi ingen interesse har i hoved-fi, tværtimod mener vi det er en interessant side at samarbejde med, og det er også derfor at Gustav skrev direkte til Claus pr mail, og spurgte ham til råds for hjælp. Her var det opfordret at vi selv forsøgte at finde folk til at hjælpe os, uden at det virkede som om at det blev presset ned over hovederne på brugerne, af Claus. Det ville også være synd.
Vores site er principielt lige kommet op - dog kun med volapyk (indholdet), og uden et forum pt, så indholdet skal der arbejdes på i weekenden, og forummet på vente lidt endnu - hvilket er fint nok med os :)

Det bedste som vi kunne få lige nu, ville med al sandsynlighed være et samarbejde med sider som Hoved-Fi og så bringe artikler tættere på den almene dansker, der måske ikke vil have lyst til at have 10 brugere på 10 sites, fordi at han skal spørge om forskellige ting en gang i mellem, eller vil læse lidt nyheder om diverse elektroniske ting. Jeg skal ikke være blank for at erkende jeg kun kendte HardwareOnline, HWT, Tweak og Laptopworld, hvor jeg ikke er stor fan af sidstenævnte.
De nævnte sider her, er jo i stor stil sider for entusiaster - og dem elsker vi. Men vi ønsker at bygge et sted hvor niveauet ikke behøver være voldsomt højt, før at man kommer til at forstå vores artikler. Der vil dog selvfølgelig forsøges at nå den samme dybde som på de nævnte sider, men måske på en mere pædagogisk måde - som en opsummering der forklarer alt til sidst.

Mvh
Ahmad
ahmad

 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10. feb 2014, 17:27

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Claus-DK » 12. feb 2014, 18:28

Hvad type artikler er det egentligt du søger ??
Kan du være lidt mere specifik ??

En anmeldelse er ikke en artikel i min verden, derfor spørger jeg..

Er det artikler om principperne i en hovedtelefon i vil have ?
Om forskellige typer ??
Fordele og ulemper ved forskellige typer ??

Hvis det er den slags ting er det sådan set noget jeg har siddet og arbejdet med de sidste par måneder, så er det den slags artikler har jeg flere af dem skrevet og klar med krydslinks, referencer, kilder, the full monty om jeg så må sige...
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11934
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Claus-DK » 14. feb 2014, 03:23

Jeg fik en idé..
Hvorfor bruger i ikke bare vores tour afdeling ??

Nas jer til en masse grej, send det på tour, skriv at i vil have lov til at bruge reviews på jeres egen side, så får vi alle det bedste fra alle verdener, vi nørder kan nørde løs og får mere grej at nørder over, vi får begge får gode reviews og der er et sted hvor i kan sælge test udstyret brugt bagefter..

I vil også få lidt reklame for jeres side for vi skriver jo naturligvis jeres navn på vores side, så vi linker frem og tilbage imellem os ved de aktuelle produkter, det vil vi også begge vinde på..

Vi har en del reviews allerede, jeg er ikke helt klar over reglerne for copyright, men jeg ved at jeg hverken kan eller vil give tilladelse til at der bliver kopieret noget som helst, før i selv har kontaktet forfatteren og spurgt om lov, får i grønt lys fra forfatteren, har jeg ingen problemer..

Hvad siger i til sådan et samarbejde ??
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11934
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Claus-DK » 14. feb 2014, 03:31

Jeg ved godt det kan virke lidt voldsomt at vi taler om sådan noget i fuld offentlighed, men jeg spiller med åbne kort og er også parat til at stoppe helt op hvis mine forslag går imod medlemmernes ønsker for siden her.
Jeg går og bilder mig ind jeg er bossen, men i sandheden er jeg jo bare en ydmyg tjener for vores medlemmer..

Så derfor vil jeg gerne, at vi diskuterer tingene offentligt..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11934
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf ahmad » 15. feb 2014, 16:03

Jeg vil starte med at beklage det sene svar - som jeg også skrev (privat til Claus) så var det simpelthen fordi jeg skrev et indlæg, og kom til at opdatere siden i stedet for at sende - ikke særlig smart træk!
men jeg har det fint med at skrive i fuld offentlighed, hvis det er sådan du foretrækker det (du har jo også et forhold til dine brugere du ikke skal ødelægge).
Jeg har faktisk kigget rigtig meget på jeres tour afdeling, men vi skal jo igen have en erfaren Hi-Fi mand til at skrive indlæggende - selv hvis det var os der skaffede udstyret. Og om artiklerne bliver skrevet her, og vi så kopierer dem ind på vores side eller omvendt, gør mig intet. Det er det samme.
Fx. vil jeg forslå at man i tilfælde af at artiklen stammer herfra, referere tilbage hertil. Og hvis artikel stammer fra vores side, så vil det samme forventes for os.
Vi vil MEGET GERNE selv bidrage med udstyr, og vi har intet imod at dele det med jer her Claus. For som jeg ser det, så er det her entusiasterne hænger ud - det er her man får alle de ekstreme forklaringer - hvorimod vi (primært ønsker) at gøre det så nemt for vores læsere som muligt.

Med hensyn til hvad artikler er, så vil jeg mene at en anmeldelse/review er en artikel, men en artikel ikke nødvendigvis er en anmeldelse/review. Sidstenævnte er når man tester et fysisk produkt selv, hvorimod artikler ikke alle behøver være baseret på en direkte hands-on test.

Så et samarbejde hvor vi giver hinanden igen, vil helt klart være en fordel for begge sider!
Men med hensyn til copyright på det I i forvejen har, så har jeg intet problem med at ringe lidt rundt og indhente tilladelser (evt også skriftlige) bare så alt er i orden. Men sådanne oplysninger skal nok behandles lidt fortroligt - det er ikke alle der vil have tlf nr og navn på nettet frit tilgængeligt :)

Jeg beklager endnu en gang det sene svar!

Mvh
Ahmad
ahmad

 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10. feb 2014, 17:27

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Claus-DK » 16. feb 2014, 00:15

Jeg tror slet ikke det er os du er ude efter..

Som jeg læser dine indlæg er vores reviews for "svære" og dermed ikke gode nok..

Er det du mangler ikke bare en fyr der er god til dansk og kan skrive lidt om tingene ??
Altså skrive lidt om kassen.
hvordan der er at pakke op
hvodan det ser ud og føles
hvor dejligt det spiller
og så give det 5 ud af 7 bananer

Sådan lidt firkantet sat op..

Hvad vil du med hifimænd og eksperter når du vil have simple tekster ???
Du vil have en professor til at undervise i 2. klasse, hvorfor ???
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11934
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Coach-Z » 16. feb 2014, 00:26

Jeg tror nu godt jeg forstår Ahmad... det skal være som at læse et hifiklubben blad på en vis måde... de er også gode til at beskrive tingene på en sådan måde at den almindelige dansker kan følge med...

Lidt ala den måde de her beskriver en Denon AH-7100

DENON AH-D7100 – DEN ULTIMATIVE HOVEDTELEFON
AH-D7100 er Denons definitive topmodel – en kompromisløs high-end lukket hovedtelefon med finish, teknologi og lydkvalitet på enestående niveau. Ægte træ og ultrarent kobber er med til at give dig en uforglemmelig, autentisk totaloplevelse.

Der er kælet for hver en detalje på Denons flagskib. Hovedbøjlen er blødt polstret, ørestykkerne er udført i ægte træ, og hver eneste detalje er tunet til maksimal ydelse, helt ned til kabelføringen, som er i ultrarent kobber og i øvrigt medfølger i to udgaver, til henholdsvis musiknydelse ved anlægget og bærbar musik.

Kompromisløs i alle detaljer
De overdådige ørestykker på AH-D7100 er udført i ægte afrikansk mahogni – et eksklusivt materialevalg, som kombinerer fremragende akustiske egenskaber med look og finish i Rolls Royce-klassen. Mere lækkert kan.....


Måske lidt mere ærligt da vi jo trods alt ikke er sælgere, men vel i bund og grund samme ide.
Coach-Z

Brugeravatar
 
Indlæg: 428
Tilmeldt: 22. dec 2013, 00:31
Geografisk sted: Næstved

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf ahmad » 16. feb 2014, 00:36

Claus, jeg tror du har misforstået mig. Det må godt være skrevet som en hoved-fi anmeldelse gøres i dag - og evt i et brugervenligt sprog for almindelige dødelige (det er noget jeg kan rette på HVIS det var nødvendigt. Men der skal måske bare komme en form for opsummering der forklarer fx. Hvorfor impendans/bas og andet på lige præcis denne model er bedre end (indsæt prisgruppe/typer/hvad end) og hvilket segment der bedst drager nytte heraf. Lige præcis som Coach-Z skriver. Han har forstået essensen i mit budskab helt rigtigt.

Mvh
Ahmad
ahmad

 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 10. feb 2014, 17:27

Re: Søger: Folk med stor viden om Hi-Fi til at skrive artikl

Indlægaf Claus-DK » 16. feb 2014, 01:00

Ja en review som i Ekstra bladet.
Lige præcis hvad jeg mener..

Men nok om det, held og lykke med jeres projekt.. thumbs

Kontakt mig når i er oppe og køre, hvis i ønsker vi skal lave nogle fælles ting..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11934
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev


Tilbage til Velkommen til Hoved-fi

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst