Mifo O7Mifo O7

Indlægaf Mortenhoe » 24. jul 2020, 22:32

Jeg har lige haft tour modellen af Mifo O7 hjemme. Jeg kan allerede afslører at jeg er virkelig begejstret for lyden.

Jeg har jo allerede Mifo O5 Pro, sĂĄ det her bliver lidt en sammenligning med dem.

Mifo O5 Pro har en væsentligt større æske. Både O5 og O7 har 7 timers spilletid, ved fuldt opladet. Dog har O5'erens større æske et 2600mAh batteri. Dette tillader 100 timers spilletid mellem opladning af æsken. Hvor jeg umiddelbart kan læse mig til at O7 "kun" har 350mAh batteri i æsken, hvilket giver 21 timer mellem opladninger.
Dette er vel en smagssag, om man gider slæbe rundt på sådan en stor tung æske som O5 har. Men i mit tilfælde, hvor de oftest altid befinder sig i en rygsæk, er jeg lidt ked af O7'erens mindre batteri kapacitet.

Dog vinder O7 så på ALT andet. Den bruger det sprit neues QCC3020 fra Qualcomm. Hvilken nok både bidrager til den vanvittig rækkevidde jeg oplever på dem, men i hvert fald også lyden.
Jeg havde O7 i ørene en hel dag, hvor jeg ordnede forskellige ting i haven og garagen. Hvis jeg glemte min telefon indenfor, spillede de stadig videre. Kom man tilpas langt væk begyndte lyden at hakke lidt(når der skiftest codec eller dataen falder ud). Så kom man i tanke om telefonen lå indenfor, og den måtte hentes. Men de oplader temmelig hurtigt i æsken. Det passede med en god middagspause og så var de fuldt opladet igen.

Lyden er noget helt andet. Mifo O5 lyder rigtig dejligt. God fyldig lyd fra et single armatur, men de høje frekvenser liver først op, når de "får lidt at leve af". Der er O7 et helt andet sted. Claus kender mig jo efterhånden ret godt, og han har det med at vide hvad jeg kan lide af udstyr, før jeg får det i hænderne(ørene). Denne gang mente han dog at jeg ikke ville finde bassen tilstrækkelig- Men det får han altså ikke ret i. Hvor Mifo O5 har en meget fyldig lyd, bløder bassen også lidt op i mellemtonen. Det gør O7 knap så meget, men de lave frekvenser er VIRKELIG til stede(med skum propper, hvilket jeg altid bruger.)
Dual armatur designet er nok her hvor O7 skinner mest igennem, fordi diskanten er lige levende over hele volumen. De står noget skarpere og mere klart end O5 Pro. Bassen er stadig rigtig god. Man kan sagtens hører hiphop og heavy mædl, som jeg jo mest lytter til. Men de klarer det også til UG med global top 50 på Spotify, som jeg også ofte lytter til. Det er en god all around'er med en meget genkendelig V/U-shaped signatur. Så ingen midcentriske monstre til IEM entusiasterne her, men derimod en meget tilgivende signatur. Men allerede det at man kan beskrive O7 som en hver anden IEM, gør dem allerede langt overlegen, sammenlignet med andre TWS(True Wireless Stereo) jeg har prøvet og læst om. Fordi lyden er virkelig god i O7. Det er forfriskende med en dobbelt armatur TWS IEM.

Jeg må ærligt indrømme at efter jeg er gået TWS IEM's, har jeg svært ved at komme tilbage. Den frihed man oplever når man har disse i, er ikke sidestillet med noget andet transportabel lyd. Når jeg ikke er ude og omkring, sidder jeg GLÆDELIGT med mine kablede hovedtelefoner på, så til mit brug, er TWS IEM det eneste jeg har behov for. Også selvom Shozy Pola 39 virkelig lyder VANVITTIGT godt, så ser jeg ikke et scenarie hvor jeg har lyst til at være ude og omkring med kabler igen. Dog kunne et par Shozy jo godt være dejlige inde i kontorstolen. Men der er jeg personlig rigtig glad for mine hovedtelefoner.

Overall synes jeg O7 er en sikker vinder i min bog, og jeg har besluttet at jeg mĂĄ have et par.
Elektrikeren.
Stationary: Aune S6 Pro. Fostex TH-600 med balanceret Silver Dragon kabel.
Portable: Mifo O7 og O5 Pro. Anomoibuds Capsule. Radsone ES100. Balanceret Audio Technica M50x. Balanceret EMXs-500.
Collection: Bravo Audio Ocean. Zishan Z3. Balanceret HiFiMan HE-400. Cleer DU. Yamaha YH-3(Custom). Superlux HD-681. VE Monk + lidt mere.
Mortenhoe

Brugeravatar
 
Indlæg: 2013
Tilmeldt: 28. jun 2015, 22:49
Geografisk sted: Horsens

Tilbage til Uden kabler

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron