Mifo O7Mifo O7

Indlægaf Mortenhoe » 24. jul 2020, 22:32

Jeg har lige haft tour modellen af Mifo O7 hjemme. Jeg kan allerede afslører at jeg er virkelig begejstret for lyden.

Jeg har jo allerede Mifo O5 Pro, sĂĄ det her bliver lidt en sammenligning med dem.

Mifo O5 Pro har en væsentligt større æske. Både O5 og O7 har 7 timers spilletid, ved fuldt opladet. Dog har O5'erens større æske et 2600mAh batteri. Dette tillader 100 timers spilletid mellem opladning af æsken. Hvor jeg umiddelbart kan læse mig til at O7 "kun" har 350mAh batteri i æsken, hvilket giver 21 timer mellem opladninger.
Dette er vel en smagssag, om man gider slæbe rundt på sådan en stor tung æske som O5 har. Men i mit tilfælde, hvor de oftest altid befinder sig i en rygsæk, er jeg lidt ked af O7'erens mindre batteri kapacitet.

Dog vinder O7 så på ALT andet. Den bruger det sprit neues QCC3020 fra Qualcomm. Hvilken nok både bidrager til den vanvittig rækkevidde jeg oplever på dem, men i hvert fald også lyden.
Jeg havde O7 i ørene en hel dag, hvor jeg ordnede forskellige ting i haven og garagen. Hvis jeg glemte min telefon indenfor, spillede de stadig videre. Kom man tilpas langt væk begyndte lyden at hakke lidt(når der skiftest codec eller dataen falder ud). Så kom man i tanke om telefonen lå indenfor, og den måtte hentes. Men de oplader temmelig hurtigt i æsken. Det passede med en god middagspause og så var de fuldt opladet igen.

Lyden er noget helt andet. Mifo O5 lyder rigtig dejligt. God fyldig lyd fra et single armatur, men de høje frekvenser liver først op, når de "får lidt at leve af". Der er O7 et helt andet sted. Claus kender mig jo efterhånden ret godt, og han har det med at vide hvad jeg kan lide af udstyr, før jeg får det i hænderne(ørene). Denne gang mente han dog at jeg ikke ville finde bassen tilstrækkelig- Men det får han altså ikke ret i. Hvor Mifo O5 har en meget fyldig lyd, bløder bassen også lidt op i mellemtonen. Det gør O7 knap så meget, men de lave frekvenser er VIRKELIG til stede(med skum propper, hvilket jeg altid bruger.)
Dual armatur designet er nok her hvor O7 skinner mest igennem, fordi diskanten er lige levende over hele volumen. De står noget skarpere og mere klart end O5 Pro. Bassen er stadig rigtig god. Man kan sagtens hører hiphop og heavy mædl, som jeg jo mest lytter til. Men de klarer det også til UG med global top 50 på Spotify, som jeg også ofte lytter til. Det er en god all around'er med en meget genkendelig V/U-shaped signatur. Så ingen midcentriske monstre til IEM entusiasterne her, men derimod en meget tilgivende signatur. Men allerede det at man kan beskrive O7 som en hver anden IEM, gør dem allerede langt overlegen, sammenlignet med andre TWS(True Wireless Stereo) jeg har prøvet og læst om. Fordi lyden er virkelig god i O7. Det er forfriskende med en dobbelt armatur TWS IEM.

Jeg må ærligt indrømme at efter jeg er gået TWS IEM's, har jeg svært ved at komme tilbage. Den frihed man oplever når man har disse i, er ikke sidestillet med noget andet transportabel lyd. Når jeg ikke er ude og omkring, sidder jeg GLÆDELIGT med mine kablede hovedtelefoner på, så til mit brug, er TWS IEM det eneste jeg har behov for. Også selvom Shozy Pola 39 virkelig lyder VANVITTIGT godt, så ser jeg ikke et scenarie hvor jeg har lyst til at være ude og omkring med kabler igen. Dog kunne et par Shozy jo godt være dejlige inde i kontorstolen. Men der er jeg personlig rigtig glad for mine hovedtelefoner.

Overall synes jeg O7 er en sikker vinder i min bog, og jeg har besluttet at jeg mĂĄ have et par.
Elektrikeren.
Stationary: Aune S6 Pro. Fostex TH-600 med balanceret Silver Dragon kabel.
Portable: Mifo O7 og O5 Pro. Anomoibuds Capsule. Radsone ES100. Balanceret Audio Technica M50x. Balanceret EMXs-500.
Collection: Bravo Audio Ocean. Zishan Z3. Balanceret HiFiMan HE-400. Cleer DU. Yamaha YH-3(Custom). Superlux HD-681. VE Monk + lidt mere.
Mortenhoe

Brugeravatar
 
Indlæg: 2019
Tilmeldt: 28. jun 2015, 22:49
Geografisk sted: Horsens

Re: Mifo O7

Indlægaf Swensson » 5. aug 2020, 11:44

Som Morten ogsĂĄ skriver, er jeg yderst imponeret over lyden.

Til dagligt pendler jeg meget og bruger Anomoibuds Capsule (IP010-A), men lytter til 5-6 timers musik om dagen pĂĄ en Aune X1s Pro & Denon AH-D2000.

Overall er byggekvaliteten på O7 i toppen og føles ikke billig at have i hånden som Anomoibuds. Æsken har en fin kompakt størrelse til at opbevare den i en bukselomme.

Opkald & optagelses kvaliteten er suveræn og lyden går krystal klart igennem i den anden side. Kæmpe plus herfra.

Mifo O7 har touch controls. De er som følger:
1 tryk: volume op/ned
2 tryk: start/stop musik/opkald
3 tryk: frem/tilbage

Personligt ville jeg bytte rundt på funktionerne ved 2&3 tryk. Jeg synes at delay'en fra man trykker til der sker noget er for stor og jeg oplevede ofte at mit sidste tryk ikke blev registreret korrekt, så den pauser frem for skipper til næste nummer.

Lyden er imponerende god og klar og fungerer rigtig fint til Heavy metal og elektronisk musik. I modsætning til Morten mangler jeg noget mere bas. Den er til stede, men jeg kunne personligt godt trænge til mere.

Selvom jeg er imponeret over lydkvaliteten, er dette ikke et klart køb for mig, da jeg til sidst blev små irriteret over dens touch controls.
Swensson

 
Indlæg: 6
Tilmeldt: 11. dec 2018, 23:46

Re: Mifo O7

Indlægaf Ole » 17. aug 2020, 17:56

Look & feel
Pæn præsentation, når man åbner emballagen.

IMG_1110.jpeg
IMG_1110.jpeg (153.98 KiB) Vist 562 gange


Lækker batteri case, der giver et positivt indtryk. Kan rigtig godt lide størrelsen på casen og den virker til at være i en god kvalitet. Hængslet til låget er en lidt funky konstruktion, men fungerer ganske fint. Eneste jeg godt kunne tænke mig forbedret er, at åbning af casen ikke var en to-hånds-øvelse og at der var en anelse mere plads inden i casen, så der var bedre plads til at anvende flere forskellige tips end de medfølgende - begge ting dog alene i nice to have kategorien.

Det positive indtryk fortsætter til selve iem sættet, der også virker solide, men samtidigt ganske lette og fysisk meget små. Ikke særlig dyb nozzle til at sætte tips på, men lige nok til at man rent faktisk kan rolle tips indenfor de begrænsninger pladsen i casen tillader. Havde kun ét par der passede, men til gengæld er der et ganske pænt udvalg af silikone tips med i æsken, så det burde være muligt for langt de fleste at finde noget der passer. Iem størrelse og tips udvalg (hvis man ikke har sine egne) gør at de fleste burde kunne have dem i ørerne ganske længe uden problemer - er her absolut i den gode ende i forhold til hvad jeg ellers har prøvet af såvel trådløse som kablede iems.


IMG_1112.jpeg
IMG_1112.jpeg (136.73 KiB) Vist 562 gange


Funktionalitet
Touch funktionaliteten er responsiv og fint logisk at betjene. Det ville have været fint med en app til lidt customizing af touch kommandoer og EQ, men det havde sikkert også fået dem til at koste mere. Det er let at parre med en device. Er de opsat på flere devices skal man afbryde forbindelsen på Mofi’erne er tilsluttet før man kan connecte fra den anden device - irriterer mig altid, når man skal have det ekstra step, men er det samme med mine momentum true wireless 2….men de burde alle tage ved lære af Apple lige på det punkt eller endnu bedre understøtte connection til flere devices samtidig.

Casen har ikke trådløs ladning, men havde jeg heller ikke nødvendigvis forventet prisen taget i betragtning. Ladning foregår via usb c, så det er fint praktisk og tidssvarende. Batteri kapacitet på casen lader også til at være ok med mulighed for flere ekstra opladninger af Mifoerne. Jeg har ikke taget præcis tid på Mifo’ernes egen batteritid, men fint ift. de er så fysisk små - havde ikke problemer med at de døde for mig.

Lytte indtryk
Kun lyttet på iPhone og dermed alene AAC codec. Indtryk er i forhold til at det er wireless, da det ikke er helt fair at sammenligne med kablede. Fuldstændigt subjektive oplevelse, så tag det med en spand salt etc….

Mifo O7 lyden virker for mig som værende relativt hurtig, hvor tingene fremstår ret pænt og klart i forhold til at det er wireless, Det er ligesom, at man har tunet lyden til at fremstå en anelse “smooth” ift. hvad jeg ellers har oplevet i iems med den type tweeters, hvilket måske også medvirker til at de ikke virker super detaljerede på trods af deres ellers rigtig gode performance i øvre mids/treble.

De har en pæn soundstage uden at det bliver størrelsesmæssigt prangende, men alligevel et vist luftigt element til lyden. De ruller umiddelbart heller ikke så meget af i toppen som mine AirPods Pro - kan faktisk virkelig godt lide deres øvre mids og treble. I forhold til bas er de hurtige, men vil foretrække lidt mere bas kvantitet til min præference. Den lidt lave bas kvantitet påvirker fra tid til anden klangen på instrumenter en anelse, men kun når jeg lige lytter efter det - ellers synes jeg også klangen på instrumenter generelt er ok.

Andet
Sammenlignet med mine AirPods Pro lyder Mifo O7 for mig hørbart bedre i øvre mids og treble, men pga. den efter min smag for lave bas kvantitet kommer AirPods Pro til at fremstå med lidt mere sammenhængende præsentation. I forhold til mine Sennheiser True Momentum True Wireless 2 på stock EQ foretrækker jeg igen Mifo O7 i øvre mids og treble, men justerer jeg EQ på Sennheiserne, så foretrækker jeg lyden af dem over Mifo’erne.

Det bør her lige nævnes at Mifo O7 koster 1.095 kr. ved Claus, imens AirPods Pro i skrivende stund er 2.199 kr. og Momentum True Wireless 2 2.390 kr., så der er en pæn prisforskel.

IMG_1117.jpeg
IMG_1117.jpeg (126.62 KiB) Vist 562 gange


Opsamling
Må indrømme jeg stadigvæk synes det fra tid til anden er lidt svært at gå fra kablet til trådløs på farten - især hvis jeg sidder et sted uden baggrundsstøj og gerne vil nyde de helt fine nuancer i musikken. Når det er sagt, så synes jeg at trådløs er kommet ret langt hvad angår iems og når man så medtager convenience faktoren, så er det fristende - må i alt fald indrømme at jeg bruger mine trådløse iems en del i det daglige.

Mifo O7 er efter min mening et sæt solidt bygget kvalitets iems, uanset pris. Jeg ville blot ønske de havde en anelse mere bas, særligt da jeg synes at de for wireless gør praktisk taget alt andet rigtigt i forhold til at det fremstår som et helstøbt produkt i en lækker kvalitet, som samtidigt er relativt prisvenlig.

Mange tak til Claus for at sende Mifo O7 pĂĄ tour og give mulighed for at give disse et lyt.
Ω Sennheiser HD800S | FiiO FH7 | AirPods Pro
Ω Drop THX AAA 789 | Heed Obelisk DA | Stello U3
Ω Chord Mojo | FiiO BTR5
Ole

Brugeravatar
 
Indlæg: 418
Tilmeldt: 6. feb 2012, 19:50
Geografisk sted: Kolding

Re: Mifo O7

Indlægaf Ostebaronen » 13. sep 2020, 14:15

Brugte Mifo 07 sammen med iPhone XR og iPhone SE og har prøvet at sammenligne lidt med Creative Outlier Air jeg har. Fik dog ikke nået at bruge dem så meget som jeg gerne ville.

Ladeæske
Hængslet på lader æsken kunne godt have været lidt strammere, det samme med magnet delen. Låget bevæger sig en del når det er lukket og kan komme til at rasle lidt hvis man går med det i lommen. Derudover måtte der godt være en smule mere plads til tips i selve æsken.
Men ellers intet at komme efter, magneterne er stærke nok til at holde IEM'erne på plads når de er lagt i æsken og har ikke oplevet at de ikke begynder at lade efter de er kommet i æsken.

Outlier Air æsken har samme plads problem med hensyn til tips. Så kommer man lidt for store foam tips på, så er der ikke plads i æsken og der kommer ikke kontakt til de to ladepins.

Tilbehør
Lækkert at der kommer så mange forskellige tips med til Mifo 07. Med Creative Outlier Air, kom et enkelt sæt med, som slet ikke passer i mine ører og måtte købe nogle andre ved siden af. Forstår ikke Creative's valg, da det ikke koster mange øre at sendet et par ekstra sæt med i æsken.

Forbindelse
Havde nogle udfald eller skift til en anden lyd-protokol med Mifo 07 hvis jeg havde telefon i lommen. Det sker ikke med Creative Outlier Air. Det fungerer mulgivis bedre med enheder med Bluetooth 5.

Paring med telefon var super nemt. Man forbinder til den ene airbud og den finder selv ud at forbinde den anden side. Dette gælder også for Creative Outlier Air. Intet at komme efter her.

Komfort og fit
Mifo 07 er lidt tungere end Creative Outlier Air, og havde lidt problemer at få dem til at blive siddende i ørerne med de samme tips som jeg bruger på mine Creative Outlier Air. Brugte jeg f.eks. et sæt dual-flange tips sad de meget bedre.

Touch kontrol
I starten var jeg lidt irriteret på touch-kontrollen på Mifo 07 pga. mine fit problemer og kom ofte til at trigger en af touch kontrollerne da jeg justerede dem i mine ører. Men i forhold til Creative Outlier Air, som har tryk knapper, som skal trykkes ret hårdt for at aktivere, synes jeg touch kontrollerne fungerer meget bedre.

Lyd
Lyden i Mifo 07 er meget mere lyse i lyden og mere in your face i forhold til Creative Outlier Air, som får Outlier Air til at lyde lidt dåse agtige og indelukket. Mifo 07 lyder super klar, men for mig mangler lidt bund, som Creative Outlier Air har. Mids og diskant er der hvor Mifo 07 brillierer. Havde de haft lidt mere bas havde jeg straks købt et par. Det er ikke fordi de helt mangler bas, men der måtte bare gerne være lidt mere af det.

Til lydbogsbrug fungerer de 100%, til musik måtte der gerne være lidt mere bund.

Af et sæt trådløse IEM's er jeg dog stadig imponeret af hvor godt de lyder, set i forhold til hvor lidt plads der er til batteri, antenner, print til Qualcomm chip til forbindelse, balancerede armaturer osv. Det er imponerede hvad man kan presse ned på så lidt plads.


Jeg takker mange gange for lĂĄn!
Mmm... Ost...
Ostebaronen

Brugeravatar
Code Poet
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 17. maj 2011, 10:00
Geografisk sted: Søllerød

Re: Mifo O7

Indlægaf Claus-DK » 13. sep 2020, 14:51

Der er en version 2.0 på vej, der skulle være mere og bedre bas og så kommer den tilmed i en indigoblå udgave også..
http://hoved-grej.dk og for vores svenske venner https://huvud-grej.se/

Følg med på min Facebookside Facebook
Instagram https://www.instagram.com/hovedgrej.dk/
Pinterest https://www.pinterest.dk/clausnn/
Facebook køb og salg gruppe https://www.facebook.com/groups/238288146570337/
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12017
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev


Tilbage til Uden kabler

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster