IKKO BreezyIKKO Breezy

Indlægaf Claus-DK » 3. maj 2022, 01:03

Jeg har fået et nyt sæt fra IKKO, Breezy, den er blevet promoveret som et Bone conduction headset, altså en dims der leder lyden via knoglerne i stedet for den normale vej gennem øret.
Jeg har meget lidt erfaring med denne type af hovedtelefon og var noget oppe at køre da jeg fik nyheden, der gik lidt ged i fortoldningen, så de røg retur og blev gensendt, så der var en lang ventetid, tid til at skrue forventningerne op op op.

For kunne man få den sædvanelige IKKO kvalitet uden brug af ører og ikke forstyrre andre, samtidigt med at man kan hører omgivelserne, ville det være så fedt..

De kom så frem i sidste uge og mit første indtryk var superkomfort, let og behagelig at have på, men glæden var kort, den varede nogenlunde indtil jeg fik dem parret og sat noget musik på, så sad jeg der og tænkte "hvad hulen foregår der her??"

Jeg kunne jo høre dem spille inden jeg fik dem sat på kraniet og da jeg så fik dem sat på sad jeg og hængte noget med mulen, var det det IKKO havde braget løs om i måneder ?? Jeg forstår intet her..

Når jeg så trak dem væk fra kraniet lød de præcis som da de sad hvor de skulle og mellem os sagt, kan vi købe bedre lyd i enhver discount butik der sælger trådløse hovedtelefoner, jeg var og er bare så skuffet over det produkt..

Jeg brokkede mig jo naturligvis til IKKO og fik forklaret at det kun var 30 % der var lavet til at gĂĄ via kraniet, altsĂĄ cirka dobbelt sĂĄ meget som en ganske normal hovedtelefon og sĂĄ sad jeg igen "Hvad er dog meningen ??"

Så det man får her er en ½dårlig åben hovedtelefon, måske lidt ringere, jeg har ikke prøvet noget der skuffede mg så fælt i mange år, måske bortset fra at jeg købte 50 sæt inears til 1-2 dollars parret, det var også noget bras fra en ende til den anden..
Selvom de var gratis, var toldgebyret nok til at jeg synes de var alt for dyre..

De er da sådan nogenlunde til lydbøger og når man går med dem udenfor er der ingen vindstøj, det og så den gode komfort er det eneste de har kørende for sig og jeg kan på ingen måde anbefale dette produkt og det kommer heller ikke i butikken, man kan altså finde langt bedre produkter til 500 kroner end de her, langt langt bedre..

Jeg gider ikke engang finde et foto af dem så i kan se dem for det giver ikke rigtigt nogen mening at kunne genkende dem, for i bør ikke smide penge efter det produkt..

Da jeg jo er begyndt at skrive lidt om de produkter jeg tester, skal jeg dele sol og vind lige og være ærlig omkring tingene og det sker jo af og til, at ting er noget skrammel og selvom jeg er meget glad for deres øvrige produkter er dette bare et fejlskud af format, jeg kunne leve med lyden, hvis de ikke larmede ud i lokalet som en ganske almindelig åben hovedtelefon, så ville jeg tænke det lyder da OK når man tænker på jeg slet ikke bruger ørerne og måske endda bruge det når jeg luftede køterne, men jeg nægter simpelthen at bruge de her i ren protest..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12489
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: IKKO Breezy

Indlægaf Kolind » 4. maj 2022, 11:14

Ja jeg har et sæt aftershokz air liggende derhjemme. Og teknologien er da sjov. meeeeeeeeeeeeeeen...... De lyder som du siger ikke særligt godt. Ok fair fair. Det havde jeg ikke forventet. Det jeg dog havde forventet var dog at jeg i så fald ville kunne høre mine omgivelse fint og klart og ikke være uopmærksom i trafikken på cyklen. Jeg må dog konkludere at når jeg hører musik f.eks med dem, overdøver de stadig omgivelserne. Jeg kan ikke reelt høre nævneværdigt mere end når jeg bruger mine go-to Bose soundsport trådløse da lyden er så sløj og flad at man er tilbøjelig til at skrue mere op.
Jeg er ikke så imponeret i hvert fald. Jeg tvivler stærkt på at det fungerer godt for nogen til andet end at lytte potcasts uden for meget støj omkring sig. Og uden mennesker i nærheden - De er jo piv-åbne og producerer mindst lige så meget lyd udad som de gør ind i kraniet.
Grej
- Indsæt i dine tanker her en sej sætning efter eget valg..
Kolind

Brugeravatar
 
Indlæg: 1619
Tilmeldt: 1. apr 2011, 13:02
Geografisk sted: Holbæk


Tilbage til Uden kabler

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst