Ikko Oh1, mine indtryk og oplevelserIkko Oh1, mine indtryk og oplevelser

Indlægaf Claus-DK » 21. jan 2019, 02:21

Da jeg om kort tid får disse i biksen, vil jeg gerne skrive og dele mine indtryk med jer.
Der er flere indtryk på vej via touren, også, men mens vi venter på dem vil jeg da lige skrive lidt om dem..

Via butikken og nogle sider jeg er tilmeldt i Kina, får jeg lidt henvendelser fra tid til anden og mellem os sagt er det for det meste noget billigt skrammel de prøver at prakke mig på, alt fra Mickey mouse headsets til 3 årige til ting der blinker og bamler, men stort set altid, ting af meget tvivlsom kvalitet og slet ikke egnet til mine kunder, der jo er både de bedste og lidt mere kristiske end børnehave-børn.

Af og til kommer der noget der ser spændende ud, men når man spørger til en sample trækker de følehornene til sig, de vil bare sælge mig 500 enheder og ved ikke en hat om hvad de sælger, sådan noget kan jeg ikke lide..

I sidste uge kom der endnu en fra "Watson" fra Ikko.
Der var et billede som fangede mig
ikko-oh1-in-ear-monitors-high-resolution-earbuds-high-fidel-D_NQ_NP_924717-MLM28690763306_112018-F.jpg
ikko-oh1-in-ear-monitors-high-resolution-earbuds-high-fidel-D_NQ_NP_924717-MLM28690763306_112018-F.jpg (41.58 KiB) Vist 3886 gange


Så jeg svarede af ren nysgerrighed, man bliver sådan lidt mistænkelig og kynisk over tid og det kunne jo være blankt flot plastik, men fik fortalt at det var Fly aluminium, fræset ud af en blok, så blev jeg småliderlig, for q-JAYS er lavet på samme måde og kan holde til man slår på dem med en hammer, sådan noget går IKKE i stykker..

jeg kan godt lide ting der holder og kan tåle tæsk, det er i min verden en meget vigtig egenskab for mine inears får så mange tæsk, man tror det er løgn, q-JAYS er det eneste der har kunne tåle mig i længere tid end et ½t års tid, jeg er inears mishandler og frygter at blive meldt til en eller anden forening for inears bevarelse, sådan noget "kattens værn" bare for inears.. ruller1 ruller1
Sker det er jeg pænt meget på r....

Jeg tænkte jeg vil da se om der falder en prøve af, gad ikke bruge penge på det, det har man gjort så tit og blevet trist af det bagefter, når skuffelsen ramte, jeg forklarede om vores tour og ville lokke et sæt ud af fyren, niks. Det var ikke formålet, han ville gerne sende mig et sæt, men han ville altså hører hvad jeg synes om dem, underlig fyr tænkte jeg, men er det gratis er det gratis og gratis er godt..

Så fik sendt en adresse og fik at vide de ville komme i posten hrtigt, ja ja jeg venter da bare 14 dage pyt med det, men sådan gik det ikke, de blev sendt express og var her 3 dage efter, hold da op tænkte jeg..

Så det var med store forventninger jeg hantede dem i swipboxen i tøfex, lidt kedelig kasse normalt omslag og den typiske sorte æske som efterhånden er til alt der skal lugte lidt af at være godt, lidt for brugt efterhånden, da q:JAYS kom med deres var den vil, men nu er de alle vegne f.eks den BA10 vi har på tour..

Nå op med pakken og se hvad der var indeni, det første var at der to forskellige slags silikone tips, OK den var ny en til vokaler og en nogle der hed balancerede, dem prøvede jeg, eller jeg forsøgte, men da de skulle på fløj de ud af hænderne på mig, de var glatte som en ål i regnvejr, den var ny for mig..Efter at have rodet i bunden af bilen fandt jeg dem og fik tips monteret, ind i kraniet med dem, uhhhh kolde, men kun lidt tid..
På med musik fra telefonen, konen bag ratten KØR...

jeg husker ikke så meget af hjemturen, vi var vist både i Lidl og Fakta og Netto og og , jeg ved et ikke jeg sad bare i bilen og hørte musik og var helt væk, gad ikke en gang hører Stones, der skulle mere eventyr til..for det her var godt nok vildt..

Så kom jeg hjem og skrev til Watson, jeg kan godt lide at kinesere har lidt sjove navne, elementært fristes man til at sige.. rulle6 rulle6

Mine tanker var lidt at der var jo nok sendt mails og prøver til andre og jeg nok skulle bruges lidt til at pushe produktet for andre og større forhandlere, men det skrev han at det var der ikke, de ville have mig som forhandler i Danmark, underlig fyr tænkte jeg der er ikke ret mange bikse så små som min og det er ikke alverden jeg kan sælge til hr og fru Jensen, det er mere de lidt mere hardcore kritiske kunder der er mit segment, dem der lidt som jeg selv, vil have noget der er GODT og gerne med lidt godt ovenpå..

Jeg tænkte at jeg ville lære fyren bedre at kende, finde ud hvad han var for en fyr, ligesom jeg kender Candy fra Aune, hende har jeg skrevet med i 10 år efterhånden, hun er en ven og det vil jeg gerne være med dem jeg handler med, de skal kende mig og jeg vil gerne kende dem..

Så vi har siddet og chattet en del de sidste par dage, jeg glemmer alt om tid og sted og vi klikkede bare og han gjorde det samme, den arme fyr sad oppe til klokken 5 om morgenen første aften og dagen efter..

Så vi har pumpet hinanden for oplysninger til vi begge var helt møre og vores hjerne næsten var mos, meget sød fyr og nysgerrig på et sjældent højt niveau..

Det viste sig at der er et stort firma der står bag og med stort i Kina er det stort og plejer ikke at gide dværge som jeg, jeg er nok mere en pestilens med alle mine spørgsmål, men vi har haft nogle skønne timer sammen på Skype og er først stoppet når vi ikke kunne mere..
fantastisk sådan noget, "møde" nogle man kan skrive med som havde man kendt dem altid..

De har valgt mig som forhandler fordi de mente jeg nok var den forhandler i landet der var mest inde i hovedtelefoner, no shit Sherlock..
Fristes man til at sige, eller elementært min kære Watson ruller1 ruller1
Sådan noget er dejligt at få at vide, synes jeg..

Det er et mærke med store ambitioner og jeg har set lidt af hvad der er på vej og det ser bare så lækkert ud og oser af godt grej, jeg mp ikke røbe noget endnu om hvad der ellers kommer, men for hulen det ser lækkert ud..

Hmmm det her er ved at blive lidt langt og det er sent..

Jeg fortsætter i morgen.. ruller1 rulle2 rulle2
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12675
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Ikko Oh1, mine indtryk og oplevelser

Indlægaf Claus-DK » 21. jan 2019, 18:52

Katie Melua "Just like heaven"
Et cover nummer af en sang med The Cure, som jeg synes er bedre end originalen.
Jeg er helt vil med hvor klart og rent alting lyder, man kan høre hvordan fingrene glider hen over stregene på bassen og guitaren, det er masser af textur og fylde i musikken, det er et meget stille nummer og det bliver ikke pustet op eller tilført ret meget, bare leveret smukt og enkelt, Katie Melua´s stemme kan være lidt svær at undgå sibilans på og det lykkes bare så godt at formidle hendes delikate vokal, man sidder helt og forsvinder ind i musikken, opdager dårligt nok at man er midtvejs i næste nummer..
Det gør ikke så meget for den næste sang har samme kvaliteter, så det er win win..

Yello "I love you"
Yello er gode til at lave musik, et af de få elektroniske bands jeg kender godt.
Det der er fedt ved den type musik er specielt den måde at bassen er lavet på, den er så dyyyb, og så skarp og fast og den præsenteres som en hammer på trommehinden, der er et enormt impact af bas her, den griser ikke resten af lyden til, det sker af og til med de sange at bassen bare blævrer ud over det hele, nope ikke her det er skarpt afgrænset og fuld af liv og kraft, det er ikke hvad jeg ville kalde en bastung hovedtelefon, der er en kraftig og stærk bas, men det er ikke mørkt at lytte til, for der er masser af liv og glæde i de andre frekvenser, igen er det klart og rent som trumfer indtrykket, de er lynhurtige også.. kan gå fra skrigende højt til ingenting på ingen tid, et tempo som kun BA kan..
Bassen er nok primært lavet af den dynamiske driver, men der er heller ingen slinger i valsen her..

Tracy Chapman "Baby can I hold you tonight ?"
Jeg er helt tosset med hendes stemme og i dette nummer er der også et rigtigt godt arrangement af musik, lidt mere kød på end resten af albummet.
Igen er det bare så klart og rent, ikke poleret som sådan bare uden skidt omkring musikken, der er en god fornemmelse af rum og spredning af musikken, der er ikke noget der trumfer andre ting og skubber dem i baggrunden, det er en smuk smuk sang og bliver leveret således smukt enkelt og uden dikkedarer..

Disse numre har været direkte fra min Shanlin M0, jeg vil nu skifte til min Myst porta dims med et langt og dårligt navn, fremragende R2R DAC med en fin forstærker.


Det bedste cover nummer nogensinde..
Når man lytter til dette nummer med mine højtalere skal det have noget saft for at få starten med, det er meget lavt i forhold til hvad der kommer senere, nu kan det hele høres på normal lydstyrke og jeg behøver ikke flyve op af stolen og skrue ned når de hopper og der kommer POWER på, der er ikke så meget at sige andet end at det bare lyder så skide godt det her, der er en fremragende levering af vokaler og dynamikken er skøn..

Spisetid, must eat listen later.. ruller1 ruller1
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12675
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Ikko Oh1, mine indtryk og oplevelser

Indlægaf Claus-DK » 21. jan 2019, 22:31

Katie Melua "Just like heaven"
Bedre end før, mere ro mere kontrol og dybere bas. Det kan absolut svare sig at sætte bedre grej foran dem, de vokser fint med opgaven. Der er en mere alvorlig stemning i musikken detaljerne står lidt skarpere, det er ikke en stor forskel, men den er bestemt hørbar.
Samme sang nu med Audinst som forstærker efter mysten.
Bassen fylder mere er det første man lægger mærke til, hele lydbilledet er en smule mere dunkelt, der kommer et lille strejf af sibilans, ikke noget der genere mig for det er meget lidt, det er igen ikke nogen vild forskel, udover at bassen fylder mere, den er ikke dybere, den breder sig bare mere ud i "rummet"..

Yello "I love you"
Hold nu kæft så er der bas, noget mere voldsom, det hele strammes op med mysten alene, ligesom før. Igen er det de små ting der henrykker og får mig glad i låget, jeg er helt tosset med den bas..

Med Audinst amp, endnu mere BASSSSS, jeg tror mine øjne snart begynder at bløde, skærmen flimrer lidt også, yeah hell yeah...
tager lige The race også, der er nemlig så meget gang i det nummer, nu bløder øjnene, for hulen hvor er det her fedt..
Det er et nummer med fart på, the race duh, naturligvis er der fart på, jeg kan huske da den kom frem og jeg var til fest hos en god ven hvor alle var klædt i sort og skabte sig som gale grise til det nummer, jeg fattede ikke en meter, det gør jeg nu..Det er så vildt, trompeterne blæser til angreb og det hele er bare så meget for meget på alle mulige måder, så meget for meget at det er godt.
Så sidder den gamle krop og hopper i stolen, det kunne den godt lide at høre, hvor er det bare en vild bas det nummer har..
Det er som at have et helt orkester proppet ind i hovedet, mens bilerne ræser gennem roen på en..
Man bliver bare SÅ GLAD, der er ikke noget der ikke virker alt er skarpt klart og tydeligt.
De her inears leverer bare det man smider i dem, de er bare goe. Det vidste jeg jo godt for de er også fede fra telefonen eller M0, men de vokser bare så meget når man smider en fuldblodshest under dem, det flyver bare afsted..

Mike Oldfield "shadow on the wall"
hmmm det ved jeg ikke om jeg kan lide, jeg er ellers ret glad for det nummer, synes Chapman´s stemme er så sej i det nummer, men han drukner lidt i musikken, som påkalder sig mere opmærksomhed end normalt, det er nok det at de er så fri for sibilans der rammer hans stemme lidt for hårdt, det er satdig et super stykke musik, men jeg ville gerne have Chapman længere frem og stå, der hvor han plejer at være, fjerner lige Audinst, tror det kan være den der er lidt dum..
JADA så er han der og fylder igen, det er jo en regulær forvandlings kugle jeg har fået proppet i hovedet, jeg plejer jo lidt at have forskellige bøffer til forskellige kunstnere, nu kan jeg nøjes med 5-8 forstærkere og et sæt inears og stadig være glad for alt hvad jeg lytter til, ikke nær så sjovt og alt for nørdet, men jeg kunne..

Jeg er nød til at have noget Stones på, en test er ikke en test uden Stones.
Paint it black
Gider ikke skrive jeg skal danse lidt i stolen, nuff said
gimme shelter ahhhh jahhhh jeg er stonesfan, må erkende det faktum..Når jeg lytter Stones er det som om det løfter sig op og bliver til fornemmelser og følelser jeg oplever, jeg er så glad for deres lyd, det bliver bare mast ind i min hjerne og lavede man en måling ville det sikkert ligne nytårs aften.
Angie ingen dag uden Angie, fuck jeg tuder allerede og den er dårligt kommet i gang, det her kommer til at gøre nas på den gode måde.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 så kan jeg lidt igen, hvor er det bare smukt, jeg kan ikke det her..i må selv forestiller jeg nogle bevingede ord om dynamik og vidunderlige lyde..
"Love is strong" så er man cool igen, musikken fylder bare det hele der sker så mange ting og man hører bare ALT, Keith spiller med begge hænder Charlie´s stortromme tæver mine ører med sanseløs ligegyldighed for mit ve og vel...

The Kelly family "Angel"
Jeg ved ikke hvorfor men jeg elsker bare det nummer, der er nogle skønne stemmer, som gør at jeg nærmest ikke lytter til resten, det bliver som stort set alt andet bare afleveret i øret med kontrol klarhed og er lige blevet vasket så det er rent og lækkert..
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12675
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Ikko Oh1, mine indtryk og oplevelser

Indlægaf CHIbsen » 21. jan 2019, 22:54

Det her er den fornemste anmeldelse du har lavet længe :D

Tapatalk
Pachanko Constellation Mini►Violectric DHA V590►Spirit Torino Twin Pulse
CHIbsen

Brugeravatar
headphoneus supremus extraordinaire
 
Indlæg: 1500
Tilmeldt: 27. jul 2017, 20:52
Geografisk sted: Skjern

Re: Ikko Oh1, mine indtryk og oplevelser

Indlægaf Claus-DK » 21. jan 2019, 23:10

Opsummering og konklusion.

Der er lidt forskel på de to typer tips der er i kassen.

For at få den (bas)oplevelse jeg skriver om skal der være comly eller andre skumpropper på dyret.
Er man ikke så glad for bas skal man bruge de tips der kaldes vocal tips.
Der er mere bas i de balanced tips og absolut mest med skumpropper.

Det giver brugeren mulighed for at skifte lydsignaturen.
Selv foretækker jeg klart skum, jeg holder af den bedre isolation og det ekstra punch bassen får og synes også det giver en bedre komfort.

Jeg ville gerne have haft nogle større tips i kassen, mine huller i roen er store.
Et kabel med mikrofon ville heller ikke skade, så kunne jeg have dem i ørerne hele dagen, nemlig ja

Jeg kunne faktisk godt overleve med OH1 som min eneste hovedtelefon, det skræmmer mig lidt.
Det en absolut fremragende inear og til 1300 incl fragt er det bare en nobrainer, put i kurv..
Jeg fanger mig selv i at lytte til hele albums i stedet for at finde de numre jeg holder mest af.

Dårlige ting:
Kablet er lidt mere mikrofonisk end det kunne have været, det er slet ikke slemt, men det kan gøres bedre. De koster dog under det dobbelte af et westone kabel, så det lidt flabet at klage over det..
Der er ikke ekstra store størrelse Claus-dk tips i kassen.
De får mig til at glemme tid og sted.

Gode ting:
Mulighed for at justere lyden med forskellige tips.
Komforten er langt bedre end jeg havde forstillet mig, de passer bare perfekt til mine lyttelapper.
Finishen er ekstra ordinær lækker.
De forhandles af landet´s bedste webshop.
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12675
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Ikko Oh1, mine indtryk og oplevelser

Indlægaf Claus-DK » 21. jan 2019, 23:10

CHIbsen skrev:Det her er den fornemste anmeldelse du har lavet længe :D

Tapatalk

bølle sådan at afbryde ½vejs ruller1 ruller1 ruller1
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12675
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Re: Ikko Oh1, mine indtryk og oplevelser

Indlægaf Claus-DK » 23. jan 2019, 01:00

Jeg sad og skiftede lidt tips i dag og har været nød til at redigere lidt i mit forrige indlæg.
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 12675
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev


Tilbage til Ikko

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 0 gæster

cron