xDuoo XD-05 plusxDuoo XD-05 plus

Indlægaf CHIbsen » 20. okt 2019, 19:10

Steven fra xtenik sendte en xDuoo XD-05 plus til afprøvning.
XD-05.jpg
XD-05.jpg (213.7 KiB) Vist 200 gange

En lidt pudseløjerlig størrelse. Den gør mange ting godt, men jeg har lidt svært ved at gennemskue hvem der vil bruge sådan en her.
Den er flytbar og har masser an batterilevetid. Men hvem har lommer der er store nok til at have den med?
MĂĄske hvis man tog toget til/fra arbejde.
Jeg har indtil videre brugt den under madlavning, hvor den ligger på bordet og med 3m kabel på AKG K240 sextet'erne så når jeg det meste rundt i køkkenet. Virker rigtig fint.
Så har jeg brugt mens jeg grillede, mens jeg vaskede cykel og mens jeg gik en tur. Men det krævede jeg var iført en aflagt cykeljakke, så jeg kunne have den i en af de tre store lommer bag på jakken (med X10T'eren som player). Lyder fint og lækkert, men man glemmer ikke lige, at den er med i lommen.
Og den er brølstærk. Kan uden problemer driver sextet'erne. Samtidig spiller den også fint sammen med mine Verisonix. Den er faktisk på min top 3 over den afspille, der har gjort det bedst med mine store Verisonix. Så den er bestemt godkendt på det område.
Den spiller med flere detaljer end xDuoo XP-2, som jeg så tilgengæld synes lyder mere hyggelig. Og XP-2 er væsentlig mere gåtur egnet.
På grund af størrelsen kommer den nemt til at skulle konkurrere med Aune X1s, og prisen er vel ungefähr den samme. Jeg har ikke lavet en sammenligning, men jeg tror X1s'er vil løbe med sejren i sådan en kappestrid.
Der er knapper til input, filter, src, input, boost, bass og gain. Har som sagt mest brugt den sammen med X10Tii'eren via coax.
Der er 4 filter at vælge imellem. Jeg er i tvivl om jeg kan høre forskel. Det samme med boost. Hvis der er forskel er den minimal. Bass giver et lille løft i bassen. Men det er ikke meget. For mig er det et plus, da jeg så faktisk bruger bass boost det engang imellem. Gain virke ganske fornuftigt. max gain til K240 600 ohm, og min gain til Final audio design Heaven VII iem.
xDuoo har tilføjet muligheden for at skifte opamp i den. Så indenfor nær fremtid skal jeg have gennemskuet hvordan den skilles ad, og så skal jeg have min burson opamp ind i den. Bliver spændende.
flac: Under ombygning CD: Under ombygning
Natbord: Under ombygning Kontor: foobarâ–şAune S6â–şOllo S4R
CHIbsen

Brugeravatar
headphoneus supremus extraordinaire
 
Indlæg: 1067
Tilmeldt: 27. jul 2017, 20:52
Geografisk sted: Skjern

Re: xDuoo XD-05 plus

Indlægaf CHIbsen » 10. nov 2019, 21:17

P2 Guldkoncert. Karl Bøhm i Dresden. Lyder faktisk rigtig fornuftigt med Beyerdynamic DT770 sat efter xduoo'en. Nogen gange bliver man overrasket.

Tapatalk
flac: Under ombygning CD: Under ombygning
Natbord: Under ombygning Kontor: foobarâ–şAune S6â–şOllo S4R
CHIbsen

Brugeravatar
headphoneus supremus extraordinaire
 
Indlæg: 1067
Tilmeldt: 27. jul 2017, 20:52
Geografisk sted: Skjern


Tilbage til DAC/Hovedtelefonforstærker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst