TFZ X1TFZ X1

Indlægaf Claus-DK » 7. nov 2019, 22:07

The Fragrant Zither er det TFZ står for
Billede
Hvad det betyder er jeg ikke helt med på, noget i stil med det duftende citat ruller1 ruller1

Jeg har købte 5 TWS modeller til min fortsatte rejse ud i den trådløse verden og der står mange fine ting om denne model rundt omkring på nettet, så den kom i kurven.

Først, man skal tænde for dem ?? de to andre jeg har prøvet tænder selv når man tager dem op af kassen og forbinder sig med hinanden, let ligetil, når de så er tændt skal man parre med telefonen.
Her skal de op af kassen og man skal tænde begge to på en af de små knapper,tænder man kun den ene er det kun den der forbindes og man kan ikke tilslutte den anden senere, så skal begge slukkes, BT på telefonen afbrydes, hvorefter man så tænder begge og venter på de er forbundet og så forbinder man med telefonen..
Det er lidt noget bøvl.

Når det så er sagt og skrevet er der ikke meget at brokke sig over, de spiller godt en smule højere lydkvalitet end Animoibuds som var den bedste af de to sidste og i forhold til M1 stikker de helt af, men det gør det meste nu, synes jeg.

De kan spille meget højt som i rigtig meget højt, har lydstyrken på lige over nul, så er leder man efter noget der spiller HØJT og godt, kan de være en vej frem.

Diskanten er fin og ruller ikke alt for tidligt af, sådan ud fra mine ører kan de godt spille over 12 Khz, kan de nå det er de i de fleste voksne ører ikke rullet hørbart af, man kan godt fornemme der ikke er den samme "luft" over diskanten som på f.eks IKKO OH10, som jeg har haft i ørerne det meste af dagen (via det der ikke helt perfekte BTkabel).
Kommer man fra det , er det lidt en kedelig ting at stoppe i øret, det hele er lidt fladt og kedeligt, det er så heller ikke på nogen måde fair at sammenligne en 1700 kroners kablet Inear med en 800ish kroners BT inear, det skal give blå mærker til den sidste..

Mellemtonen er lidt presset af den øverste bas og det lyder med enkelte numre lidt specielt, ikke dårligt, bare anderledes. som helhed synes jeg de gengiver stemmer glimragende, man skal huske hvad det er og ikke sidde og tr det er HiFi i feinsmecker klassen man lytter til og når man lige siger til sig selv "hey selv du sidder med en trådløs inear der vejer omkring 5 gram og nærmest ikke føles tilstede i øret" så bliver man igen lidt imponeret over at vores verden kan levere sådan nogle ting.
Lige nu kører "du er" med News, og Søs Fenger lyder helt kanon og præcis som jeg kan lide det, de egner sig bedst til den slags musik ballader hvor der ikke er alt for mange ting der skal styres og kontrolleres.
Lytter jeg til "Billie jean" med Michael Jackson, er det som det hele er trukket lidt ned i tempo, sådan en godt forpustet løber, der kun lige kan følge med og hænger lige bag feltet, der sker simpelthen for meget til at de kan følge med, det er stadig en fed sang og det yder stadig godt, men når man ved hvordan det kan lyde, bliver man lidt skuffet.

Bassen er hvor de her virkelig skinner, den er dyb fast og har et fedt impact, de går virkeligt dybt og har punchet til at det er en fornøjelse at lytte til MC Hammer, den slags musik er de bare fede til, intet som helst at brokke sig over med bass domineret musik.
"The message" med Grand master flash er intet mindre end skøn her.

Som helhed er de en ret velspillende og orker man bøvlet med at skulle tænde begge enheder når man skal bruge dem og gider bruge tid på noget som andre gør af sig selv, er de sådan set OK, det er ikke noget man skriver hjem og fortæller sine forældre om, det er på den anden side heller ikke noget man brokker sig over, på en gåtur, til en film på telefonen og diverse musiktjenester er det en fin inear og den eneste grund til at jeg er lidt negativ er fordi de er så smukke og jeg havde læst meget godt om dem, så jeg havde høje forventninger, som ikke helt blev indfriet.

For mig falder de igennem på det faktum at jeg skal tænde og slukke for to enheder og så forbinde, det orker jeg ikke, det er trådløst og skal sagomelme være let, let som en fjer og det synes jeg ikke det er..

Havde de tændt og slukket af sig selv, når tog dem ud og ind i ladekassen, ville jeg synes de som helhed var glimrende.

Edit: det har vist sig at jeg er lidt en knold (igen) der sad et lille stykke plast hen over ladepunkterne på disse inears, det gjorde jo naturligvis at de ikke "vidste" de blev sat i kassen eller taget op for den sags skyld..Så de både tænder og slukker selv lige som de skal...
Claus-DK

Brugeravatar
Administrator
 
Indlæg: 11675
Tilmeldt: 1. apr 2011, 12:57
Geografisk sted: Kliplev

Tilbage til Uden kabler

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst